İhsanoğlu'na Hemşehrilerinden Pankartlı Destek

Pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimler öncesinde cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na, memleketi Yozgat'ta hemşehrilerinin desteği artmaya başladı.Seçim arifesinde cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek veren siyasi...

Pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimler öncesinde cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na, memleketi Yozgat'ta hemşehrilerinin desteği artmaya başladı.

Seçim arifesinde cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek veren siyasi partilerin Yozgat teşkilatları, il merkezi ile birlikte ilçe, belde ve köylere yönelik ziyaretlerde bulunarak, seçmenin mutlaka sandığa gitmesi gerektiğine işaret ediyor. İhsanoğlu'na Yozgat'tan daha fazla oyun çıkması gerektiğine inanan Yozgatlılar ise evlerinin balkonlarına, iş yerlerine, yüksek binalara İhsanoğlu'nun pankartlarını asıyor.

CHP Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan, cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde parti kimliğini bir kenara bırakıp, Yozgat adına cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na bir Yozgatlı olarak destek verdiklerini söyledi. Kaytan, ''Bugüne kadar iktidar partisine her dönem oyunu artırarak destek veren Yozgat halkı, bunun karşılığını bugüne kadar alamamıştır. Bu kez hemşehrisine destek vermek suretiyle kendisine hizmet etmeyen iktidara gerekli uyarıyı yapmalıdır.'' dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri