İhsanoğlu: Bu Yolda Galip Sayılır Mağlup

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, kesin olmayan sonuçlara göre aldığı yüzde 39-40 civarındaki oyun önemli olduğunu belirterek, “Bu yolda galip sayılır mağlup. Sayın Başbakan’ı tebrik ederim. Bana destek veren siyasi partiler...

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, kesin olmayan sonuçlara göre aldığı yüzde 39-40 civarındaki oyun önemli olduğunu belirterek, “Bu yolda galip sayılır mağlup. Sayın Başbakan’ı tebrik ederim. Bana destek veren siyasi partiler ve gönüllüler ordusuna sonsuz teşekkür ederim.” dedi.

Seçim sonuçlarının ardından kameraların karşısına eşi Füsun İhsanoğlu ile birlikte geçen Ekmeleddin İhsanoğlu, kampanya boyunca kendisini takip eden basın mensuplarına öncelikle teşekkür etti. İhsanoğlu, “10 Ağustos cumhurbaşkanı seçimlerinin gayri resmi sonuçları açıklandı. Bu sonuçlara göre yüzde 39-40 civarında oy aldığımız ortaya çıktı. Bu çok önemli bir rakamdır. Bir ay önce kampanya başladığında ‘İhsanoğlu tanınmıyor, siyasetten anlamıyor’ diyenlere ithaf olunur. Bu yolda galip sayılır mağlup.” ifadelerini kullandı.

İhsanoğlu, “Bana destek veren siyasi partilere, gönüllüler ordusuna sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Diğer iki adaya sonuçların hayırlı olmasını diliyorum. Sayın Başbakanı’ı tebrik eder, başarılar dilerim.” şeklinde konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri