İhsaniye Süper Grupa yakın

Futbol 1. Amatör Küme A Grubuna dahil oynanan maçta İhsaniye Gençlerbirliği liderlik yolundaki takipçisi Akşehir Endüstrispor ile 0-0 berabere kaldı
Futbol 1. Amatör Küme A Grubuna dahil oynanan maçta İhsaniye Gençlerbirliği liderlik yolundaki takipçisi Akşehir Endüstrispor ile 0-0 berabere kaldı. Merkez 3 Nolu Sahada oynanan maçta grup lideri İhsaniye gençzlerbirliği bir çok gol pozisyonundan yararlanamadı. Müsabakının ilk yarısı golsüz sona erdi. Maçın 2. yarısında da siyah-beyazlı ekibin üstünlüğü vardı. Ancak İhsaniye Gençlerbirliği gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Akşehir ekibi de gol bulamayınca karşılaşma golsüz tamamlandı.  İhsaniye ekibi en yakın takipçisi Akşehir Endüstrispor’u yenerek Süper Gruba merhaba demek istiyordu. Ancak karşılaşma golsüz berabere tamamlanınca şampiyonluk son iki maça kaldı. Liderlik koltuğunu koruyan siyah-beyazlı ekip ile Akşehir Endüstrispor arasındaki 5 puanlık fark devam etti. Ancak Akşehir ekibinin 1 maç eksiği bulunuyor. A grubunda liderlik yarışı bu şekilde devam ederken B grubunda Derespor Süper Gruba adını yazdırmış 2. sırada ligi tamamlayan Seydişehir Gücü ise play-off oynama hakkını elde etmişti.
AMATÖR’DE GOL YAĞMURU
Süper Grup ve 1. Küme’de dün oynanan maçlarda fileler 30 kez havalandı. Stad-Muhasebe, Akşehir Gençlik-Yeni Meramspor ve Ladikspor-Hakimiyetspor maçları ise tehir edildi. Amatör 1. Küme ile Süper Grup Futbol Ligi’ne dün oynanan karşılaşmalarla devam edilirken, deyim yerinde ise sporseverler gole doydular. Dün gerçekleştirilen 7 maçta fileler 30 kez havalandı. Süper Grup’ta liderlik koltuğunda oturan Ç. Çumra Belediyespor, takipçilerinden Kadınhanı Belediyespor’u 4-2 mağlup ederek, şampiyonluk iddiasını sürdürdü. Yine şampiyon adaylarından Karapınar Belediyespor da kendi sahasında düşme hattındaki Cihanbeyli Belediyespor’u 7-1’lik skorla mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı. Öte yandan Süper Grup’ta Stadspor-Muhasebe Gençler elverişsiz hava koşulları nedeniyle ertelenirken, 1. Küme’de de Akşehir Gençlikspor-Yeni Meramspor ve Ladikspor-Hakimiyetspor maçları da aynı sebeple oynanamadı. Dün yapılan maçlarda ise şu sonuçlar alındı. İhsaniye G.B.-Akşehir Endüstri: 0-0, Havzanspor-Karapınar Esnaf: 1-3, Karapınar Belediye-Cihanbeyli Belediye: 7-1, Ereğlispor-Bozkır G.B.: 8-0, Ç. Çumra-Kadınhanı Belediye: 4-2, Kuluspor-Selçukspor: 1-0, Ereğli Şeker-Y.Emirgazi: 2-0.

SAHA: 3 Nolu
HAKEMLER: Hasan Ertugan, Ercan Akın, Oğuzhan Yaman
İHSANİYE GENÇLERBİRLİĞİ: Osman, Celalettin, Haşim, Ferhat, Bilal, Uğur, Mustafa, Uğur D., Mustafa Y., Mehmet, Mustafa K.
AKŞEHİR ENDÜSTRİSPOR: Yasin, Sinan, Ahmet, İsa, Eyüp, Rıdvan, Akif, Ömer, Murat, Kürşad, Sadık
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri