İhsaniye inatla kovaladı ve kaptı

Amatör Küme Süper Grupta Selçukspor zirveden düştü Cihanbeyli Belediyespor deplasmanından 2-1’lik yenilgi ile dönen sarı-lacivertli ekip haftalar sonra zirveyi İhsaniye Gençlerbirliği’ne devretti.

Amatör Küme Süper Grupta Selçukspor zirveden düştü Cihanbeyli Belediyespor deplasmanından 2-1’lik yenilgi ile dönen sarı-lacivertli ekip haftalar sonra zirveyi İhsaniye Gençlerbirliği’ne devretti. İhsaniye Gençlerbirliği ise haftayı  Karapınar Esnafspor’un ligden çekilmesinden dolayı 3-0’lık hükmen galibiyetle tamamladı. Haftalardır Selçukspor’u takip eden İhsaniye Gençlerbirliği  sarı-lacivertli ekibin tökezlediği haftada bayrağı devraldı.  Normal sezonun tamamlanması için son 4 haftanın kaldığı grupta şampiyonluk düğümünü ise 21. Haftada oynanacak Selçukspor İhsaniye Gençlerbirliği karşılaşması çözecek gibi görünüyor.  Grubun alt sıralarında ise kümede kalma yarışı büyük heyecan kazandı. Cihanbeyli Belediyespor’un Selçukspor’u yenmesi ile birlikte 6 takım bu tehlikeyi yaşamaya başladı.  küme düşme hattında bulunan Muhasebe Gençlerspor da Kadınhanı deplasmanında galip gelmesini bildi. Bu sonucun ardından Muhasebe Gençler, puanını 20 yaparken, Saiteli Kadınhanı Belediyespor 37 puanda kaldı.  Beyşehir Belediyespor -Seydişehir Belediye Sanayispor maçı ise  Seydişehirli oyuncuların hafta içiresinde trafik kazası geçirmesi ve bir oyuncunun vefat etmesi nedeniyle  ertelendi.  6 takım kalan 4 haftada kümede kalmak için büyük bir çekişme yaşayacak.

ASKF’DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu hafta içinde yaşanan trafik kazasında yaralanan ve hayatını kaybeden futbolcu için mesaj yayımladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi: “ Amatör spor kulüplerimizden, Seydişehir Belediye Sanayispor'lu futbolcu kardeşimiz; Ogün Berkan Gider geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdi. 20 yaşında ki genç futbolcumuz Ogün Berkan 2007 yılından 2013 yılına kadar Ankaragücü altyapısı, 1 yıl Ankara Tarımspor ve bu sezonda transfer olduğu Seydişehir Belediye Sanayispor'da futbol hayatını sürdürüyordu. Seydişehir Belediyespor Kulübümüze, kederli ailesine, sporcu arkadaşlarına ve amatör spor camiamıza başsağlığı ve sabır dileriz. Allah rahmet eylesin. Diğer futbolcu kardeşlerimize de geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri