İhsan'ın fendi Mesut'u yendi

İkinci Lig Beyaz Grupta başarılı bir sezon geçirmeyi hedefleyen, bunun için de Zafer Turhan ve ekibini yeşil-beyazlı takımın başına getiren Anadolu Selçukspor'da bomba Kızılcahamam'da patladı.

İkinci Lig Beyaz Grupta başarılı bir sezon geçirmeyi hedefleyen, bunun için de Zafer Turhan ve ekibini yeşil-beyazlı takımın başına getiren Anadolu Selçukspor'da bomba Kızılcahamam'da patladı. Başka bir deyişle,  Anadolu Selçukluspor sezona başlamadan,  kulüpte çatlaklar ve ayrılıklar erken başladı. Anadolu Selçukspor'da  yardımcı antrenör İhsan  Okay ile kulüp menajeri Mesut Erçetin arasında çıkan sürtüşmede, kulüpten ayrılan Konyalı Mesut Erçetin oldu.

Uzun yıllar hem Torku Konyaspor'da hem de Şekerspor ile Anadolu Selçukspor'da görev yapan Mesut Erçetin, yardımcı antrenör İhsan Okay ile fikir anlaşmazlığına düştü. Takımdan ayrılacağını öncelikle teknik direktör Zafer Turan'a bildiren Mesut Erçetin, daha sonra da Başkan  Mehmet Günbaş'a bilgi verdi. Başkan Günbaş'ın acele karar vermemesi noktasında Mesut Erçetin'i uyardığı öğrenildi. Ancak, Erçetin'in yeniden takıma dönmeme konusunda  ısrarlı olduğu belirtilirken, kulübe yakın çevreler ise bu ayrılışı “İhsan'ın fendi, Mesut'u yendi” şeklinde değerlendirdiler.  
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri