İHL 92 mezunlarından 3. buluşma

Konya İmam Hatip Lisesi 1991-1992 mezunları Pazar günü bir araya gelerek hasret giderdiler.

Bu sene üçüncüsü düzenlenen “Konya İHL- 92 Mezunlar Buluşması” Mutfak's Restoran’da düzenlenen bir kahvaltı programı ile gerçekleştirildi. Kahvaltı sonrası Kur'an Kursu Öğretmeni Rahim Ceran'ın Kuran’ı Kerim tilaveti ile başlayan program, Güneysınır Müftüsü Yusuf Dikmen'in duası ve Kadı İzzettin Camii İmam Hatibi Hüseyin Ünlü'nün söylediği ilahilerle devam etti. Programda bir selamlama konuşması yapan Konya İmam Hatip Lisesi 92 Mezunları Platformu Başkanı Hayrettin Uygun, İHL camiası olarak düzenledikleri geleneksel buluşma günlerinin hafızaları, hatıraları tazelemeye, hayatın yoğun meşgaleleri içinde görüşme fırsatı bulamayan dostların senede bir gün de olsa görüşme imkanı bulmasına vesile olduğunu ifade etti. 

İmam Hatiplerin geçmişten bugüne ülkenin aydınlık yarınları olduğunu belirten Uygun “Bugün ülkemizin her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Yeni Türkiye’nin inşasında İmam Hatipler de önemli bir misyon üstlenmektedir. Öncü kuşak olarak bize hangi görev ve sorumluluklar düşüyorsa biz orada olacağız” dedi. Uygun sözlerini şöyle tamamladı: "Ortaokul ve lise döneminde yaşadığımız güzel beraberlikleri önemsiyor ve tatlı hatıraların, kalıcı dostlukların unutulmamasını istiyoruz. Üçüncü buluşmamızda da arkadaşlıklarımızı pekiştirelim, anıları yad ederek yanlışlarımıza gülelim, doğrularımıza sevinelim istedik. Çok istedikleri halde burada olamayan arkadaşlarımızı öğretmenlerimizi ve idarecilerimizi de andık.

Vefat edenlere rahmet, sağ olanlara sağlık temennisinde bulunduk. 4. Buluşmamızı gelecek yıl inşaallah daha geniş bir katılımla gerçekleştireceğiz. Organizasyonda büyük emeği olan Şakir Kılıç kardeşime, sponsorlarımıza ve toplantıya katılan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum"  Mezunların aralarında yaptıkları sohbetlerden sonra program hatıra fotoğraflarının çektirilmesi ile sona erdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri