İHH'nın "Burası Gazze" kampanyası

Konya İHH Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Uysal, "İHH olarak başlattığımız 'Burası Gazze' kampanyası ile inşallah Gazze'nin yaralarını en kısa zamanda saracağız" dedi.

Uysal, gazetecilere yaptığı açıklamada, İHH'nın dünyadaki mazlumların sesine kulak verdiğini söyledi.

Abluka ve saldırılar nedeniyle hayatın durma noktasına geldiği Gazze'ye yönelik  yeni bir insani yardım kampanyası başlattıklarını ifade eden Uysal, şunları kaydetti:

"Bu projeye Konya İHH olarak bizlerde şehrimiz adına gereken desteği vermek istiyoruz. Gazze'de açtığımız İHH ofisi sayesinde yardımları düzenli şekilde organize ediliyor. Bunun yanında bölge halkının kalkınması için kalıcı projeler üretmeye gayret ediyoruz. Abluka nedeniyle elektrik, su, ilaç, gıda ve yakıtın tükendiği  şehirde çocuklar için giysi, çocuk bezleri ve çocuk mamalarına ihtiyaç var. Aileler için de barınacakları bir yer, battaniye, ısıtıcı  soba ve temizlik malzemelerine ihtiyacımız var. Elbette bu ihtiyaçları buradan ayni olarak göndermeyeceğimiz için halkımızın nakdi olarak desteğini talep etmekteyiz."

- "Burası Gazze" kampanyası 

Uysal, Gazze'deki sorunların aşabilmesi için yardımların yapılması gerektiğine işaret ederek, "Konya halkı kendisine yakışan kardeşlik bilincini şimdiye dek fazlasıyla göstermiştir. İHH olarak başlattığımız 'Burası Gazze' kampanyası ile inşallah Gazze'nin yaralarını en kısa zamanda saracağız" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri