İHH'dan Merhaba Gazetesi'ne ziyaret

İHH İnsani Yardım Vakfı Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hasan Aynacı, beraberindeki heyet ile birlikte Merhaba Gazetesi'ni ziyaret etti. Ziyarette Merhaba Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıkulak, hazır bulundu.

İHH İnsani Yardım Vakfı Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hasan Aynacı, beraberindeki heyet ile birlikte Merhaba Gazetesi'ni ziyaret etti. Ziyarette Merhaba Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıkulak, hazır bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sarıkulak, başkan yardımcısı Aynacı ve beraberindekilere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. İHH Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hasan Aynaca ise Merhaba Gazetesi'nin yayınları ile hep mazlumların yanında olduğunu dile getirerek, Yönetim Kurulu Başkanı Sarıkulak nezdinde tüm Merhaba Gazetesi çalışanlarına teşekkür etti. Ümmet coğrafyasının bugün dünden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğunu dile getiren Aynacı, İHH olarak dünyanın 4 bir yanına yardım götürdüklerini de kaydetti. Bundan sonraki süreçte de çalışma ve yardımlarını hız kesmeden devam ettireceklerini aktaran Aynacı, aynı zamanda Türkiye'nin de ümmet coğrafyasının tek umudu olduğunu ifade etti.

İDRİS BAKAN

tten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sarıkulak, başkan yardımcısı Aynacı ve beraberindekilere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. İHH Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hasan Aynaca ise Merhaba Gazetesi'nin yayınları ile hep mazlumların yanında olduğunu dile getirerek, Yönetim Kurulu Başkanı Sarıkulak nezdinde tüm Merhaba Gazetesi çalışanlarına teşekkür etti. Ümmet coğrafyasının bugün dünden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğunu dile getiren Aynacı, İHH olarak dünyanın 4 bir yanına yardım götürdüklerini de kaydetti. Bundan sonraki süreçte de çalışma ve yardımlarını hız kesmeden devam ettireceklerini aktaran Aynacı, aynı zamanda Türkiye'nin de ümmet coğrafyasının tek umudu olduğunu ifade etti.

İDRİS BAKAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri