İhanet sürecine ortak olmayacağız

Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanlığı gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

25. Dönem MHP Konya Milletvekili Sait Gönen, MHP İl Başkanı Murat Çiçek ve il yönetiminin de bulunduğu MHP heyetini Merhaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kerem İşkan ve Spor Müdürü Recep Çınar karşıladı. Seçim sonuçlarını kısaca değerlendiren ve ihtimaller hakkında konuşan Gönen, "Bu seçimlerin kaybedeni şüphesiz ki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Kendisi bu seçimleri bir başkanlık sistemi referandumu olarak gördü ve sonuç olarak da ciddi bir oy kaybına uğradı. Gereken dersin alındığını düşünüyorum.

MHP'nin koalisyona karşı bakış açısı bellidir. Yolsuzluklar yargıya taşınacak ve 4 bakan Yüce Divan'da yargılanacak. Çözüm süreci adı altındaki ihanet sürecinden bir an önce vazgeçilecek. Cumhurbaşkanı anayasanın belirlediği çerçevede davranacak ve partilere müdahale etmeyecek. Bunlar MHP'nin temel şartlarıdır. Bunlar yerine getirilmediği sürece MHP, hiç bir ihanet sürecinin bir parçası olamaz. Tüm koalisyon görüşmelerine kapımız açıktır. AK Parti de kendi içerisinde bir görüş ayrılığına düşmüş durumda. Kimisi MHP ile kimisi CHP ile kimisi de HDP ile koalisyon istiyor. Bir de aralarında erken seçim isteyen bir kesim var. Fakat şunun da belirtilmesi gerekmektedir ki, AK Parti ile MHP koalisyonu taban uyuşması açısından daha sağlıklıdır" ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Merhaba Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kerem İşkan ise MHP heyetine ve 25. Dönem Milletvekili Sait Gönen'e çalışmalarında başarılar diledi.

BERKHAN PARLAK

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri