İddialı adaylarla seçimi alacağız

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayrettin Nuhoğlu, "Konya'nın bazı ilçelerinde seçimleri rahat kazanacağa benziyoruz. Çünkü adaylarımız çok iddialı olacak" dedi

İYİ Parti'nin "İyilik Kervanı Yollarda Projesi" kapsamında İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları Hayrettin Nuhoğlu ve İsmail Koncuk, yüksek istişare kurulunun bazı üyeleri Konya'ya geldi. Ramada Otel'de düzenlenen basın toplantısına katılan heyete İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, İYİ Parti Konya İl Başkanı Avukat Gökhan Tozoğlu  ve il teşkilatı katıldı.   İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayrettin Nuhoğlu, son 1 yıl içerisinde Türkiye siyasetinin çok hareketli geçtiğine dikkat çekti. AK Parti'ye karşı muhalefetin ciddi varlık gösteremediğini ve bu sebepten ötürü siyasete girdiklerini söyleyen Nuhoğlu, "İYİ Parti olarak kısa sürede siyasetin gidişatını değiştirdik" dedi.

BAZI İLÇELERİ RAHAT KAZANACAĞIZ

Gazetemiz muhabirlerinden Emre Özgül'ün "Yerel seçimlerde Konya Büyükşehir Belediyesi için üzerinde çalıştığınız bir isim var mı? Özellikle ilçelerde iddialı olduğunuz yerler var mı?" sorularını da yanıtlayan Nuhoğlu, şunları kaydetti: "Bütün belediyelerde seçime katılacağız. Adayları mahalli teşkilatlarımız ile belirleyeceğiz. Bu anlamda İYİ Parti Konya İl teşkilatının kararları bizim için çok önemli olacak. Üzerinde konuştuğumuz bir aday henüz yok. Çünkü partimizin başvuruları 1 ile 15 Aralık tarihleri arasında başlayacak. Başvuru süresine zaman olmasına rağmen, bu konuda genel merkezimizde büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Açıkça ifade edeyim, İYİ Parti olarak bazı ilçelerde yerel seçimleri rahat kazanacağa benziyoruz. Gözlemlerimiz o yönde. Adaylarımız iddialı olacak."

KRİZ TAM OLARAK YANSITILMIYOR

Türkiye'nin büyük bir ekonomik kriz içinde olduğunu dile getiren İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Nuhoğlu, krizin tam yansıtılmadığını makyaj ile bazı gerçeklerin üzerinin kapatıldığını belirtti. Sadece inşaata, ithalata dayalı bir ekonomik düzenin sonunun olmayacağını ifade eden Nuhoğlu, "İktidar, yapılan fabrikaların büyük çoğunluğunu da kapattı. Ülkede ekonominin yanı sıra, rejim krizi de var. Eğitimde, sağlık sisteminde sıkıntılar yaşanıyor. AK Parti, aklını başına almalıdır. Yatırımların büyük çoğunluğu durdu. Ödemeler yapılamıyor. İlerleyen günlerde bu yatırımların tamamının duracağından endişe ediyoruz. AK Parti'nin oyu bu yerel seçimlerde yüzde 40'ın altına düşerse yine diyorum, aklını başına almalıdır. Almazsa hem kriz büyür hem de yeniden sandığa gidilebilir" şeklinde konuştu. İYİ Parti Konya İl Başkanı Avukat Gökhan Tozoğlu da kısa süre önce göreve geldiğini ve göreve gelir gelmez ekibi ile birlikte seçim çalışmalarına başladığını söyleyerek, "Yerel seçimler öncesi sıkı bir çalışma temposuna girdik. İYİ Parti olarak iddialıyız" dedi.

EMRE ÖZGÜL

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri