İdam Edildiği İddia Edilen Ağırdaş’ın Ailesine Henüz Bilgi Verilmemiş

Suudi Arabistan’da 2008 Mayıs ayından bu yana tutuklu olan ve idam cezasının dün gerçekleştiği iddia edilen Hataylı Garson Ali Ahmet Ağırdaş’ın evinde sessizlik hakim. Aile henüz kendilerine idamın gerçekleştirildiği yönünde bilgi...

Suudi Arabistan’da 2008 Mayıs ayından bu yana tutuklu olan ve idam cezasının dün gerçekleştiği iddia edilen Hataylı Garson Ali Ahmet Ağırdaş’ın evinde sessizlik hakim. Aile henüz kendilerine idamın gerçekleştirildiği yönünde bilgi verilmediğini söylerken gazetecilerin görüntü almasına izin vermedi.

2006 yılında garson olarak Suudi Arabistan'a giden ve 2008 yılında Riyad’da bir uyuşturucu baskının yakalanan Hataylı garson Ali Ahmet Ağırdaş’ın verilen idam cezasının dün gerçekleştirildiği iddia edildi. Türkiye'nin Suudi Arabistan’da bulunan Konsolosluğundan halen kendilerine idamın gerçekleştirildiği yönünde bilgi verilmediği söyleyen Ağırdaş ailesinin yakınları aileden bilgi almak isteyen Gazetecilerin eve yaklaşmasına izin vermedi. Hatay'ın Defne ilçesinde bulunan harbiye Mahallesi Çağlayan Sokak’ta yaşayan Ağırdaş ailesinin evinde sessizlik hakimken zaman zaman Ailenin yakınlarının eve gidip geldiği görülüyor. Eve gelen ve ismini açıklamayan ve kameralara konuşmayan ailenin yakınları Konsolosluktan şu ana kadar idamın gerçekleştirildiği yönünde herhangi bir bilgi verilmediği, gerçekleşmiş ise cenazenin teslimi noktasında işlemlerin nasıl yapılacağını bilmediklerini söyledi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri