İçgül: Çıkışı devam ettirmek istiyoruz.

Torku Konyaspor Menajeri Seyit İçgül, ilk yarının son 4 haftasında yakaladıkları çıkışı, ikinci devrede devam ettirmek istediklerini söyledi.

Torku Konyaspor’da gözler, Pazartesi günü deplasmanda oynanacak Bucaspor maçına çevrildi. Ligin ikinci yarısına Bucaspor’u yenerek galibiyetle başlamayı ve sezonu ilk 6 takım arasında bitirmeyi amaçlayan yeşil-beyazlı takımda hazırlıklar 3 puan parolasıyla devam ediyor. Antalya kampında sakatlanan genç oyuncu Onur Uğlu ve rahatsız olan kaleci Emrullah dışında tüm futbolcuların katıldığı antrenmanda oyuncuların moralinin oldukça yüksek olduğu gözlendi. Dün sabah çabukluk, dayanıklılık, akşamda teknik-taktik çalışması gerçekleştiren Kartallar, bugünde taktik çalışacaklar ve yarın sabah ter atarak Konya’da ki hazırlıkları tamamlayarak öğleden sonrada İzmir’e hareket edecekler.   

Torku Konyaspor’da: yönetim, teknik kadro ve oyuncular galibiyette birleştiler. Ligin ilk haftasında iç sahada yenildikleri Bucaspor’dan rövanşı alacaklarını söyleyen yöneticiler, Buca deplasmanında alınacak bir galibiyetin futbolcular üzerinde moral dopingi yapacağını ve güvenin daha da artacağını açıkladılar. Ligin ilk yarısının son 5 haftasında, teknik kadro değişikliğiyle oyun formatında olumlu değişiklikler olan ve daha atak bir futbol sergileyen yeşil-beyazlılar, ikinci  yarıda daha iyi sonuçlar alarak ligin zirvesini zorlama açısından umutlular.

İÇGÜL: 3 PUANLA BAŞLAMAK İSTİYORUZ

Torku Konyaspor menajeri Seyit İçgül, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, ilk yarının son 4 haftasında yakaladıkları çıkışı devam ettirmek istediklerini söyledi. İçgül, deplasmanda oynanacak olan Bucaspor mücadelesinin diğer maçlar gibi zor geçeceğini bildiklerini ve amaçlarının sahadan 3 puanla ayrılarak sezonun ikinci devresine moralle başlamak olduğunun altını çizdi.  Kendileri açısından istenilen bir ilk devre geçirmediklerini belirten Torku Konyaspor menajeri Seyit İçgül, "Birçok maçta yaşadığımız şanssızlıklar özellikle sahamızda oynadığımız maçlarda hesapta olmayan puan kayıplarını da beraberinde getirdi. Son 4 haftada yakaladığımız çıkışla biraz olsun kendimize geldik. Devre arası bize gerçek anlamda ilaç gibi geldi. 12 gün boyunca yoğun tempoda çalışarak var olan eksiklerin giderilmesi noktasında çaba harcandı. 2 günlük izin sonrasında Konya'da lig maçı hazırlıklarına başladık. Şu an için Onur'un dışında sakatımız ve eksik oyuncumuz yok. Bu bizim için sevindirici. Sezonun ikinci devresine deplasmanda oynayacağımız Bucaspor maçıyla başlayacağız. Zorlu bir deplasman bizi bekliyor. Çalışmalarımız galibiyet için. İlk yarının son 4 haftasında yakaladığımız çıkışı devam ettirmek ve hem sezonun ikinci devresine moralli başlamak hem de zirveye biraz daha yaklaşmak istiyoruz. Bunu da başaracak güce sahibiz. Kendimize inanıyoruz" şeklinde görüş belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri