İçerideki 4.yenilgi

Torku Konyaspor, sezon başından buyana iç sahada 4. yenilgisini aldı.

Torku Konyaspor, sezon başından buyana iç sahada 4. yenilgisini aldı. Süper lige Fenerbahçe galibiyetiyle başlayan ve son 6 hafta da sahasında yenilgi alan Kartallar, ene son 15. hafta da Karabükspor’a 3-2 yenilmişti. Kartal'da Gençler hazırlığı başladı

Torku Konyaspor’da Elazığspor yenilgisi büyük üzüntü yarattı. Haftayı  26 puanla 11. sırada kapatan yeşil-beyazlı takımda, Pazar günü deplasmanda oynanacak Gençlerbirliği maçının hazırlıkları dün yenileme antrenmanıyla başladı.  Süper ligde, son haftalardaki performansıyla dikkat çeken ve puanını 26’ya yükselterek orta sıralarda yer alan Kartallar, SB. Elazığspor karşısında son 6 haftanın en kötü futbolunu oynayarak yenilmekten kurtulamadı. Maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkan ve ilk devrede etkisiz görünen Torku Konyaspor, ikinci devrede iki gol bularak eşitliği sağlamasına karşın son dakikalarda kalesinde gördüğü şok golle haftayı puansız kapattı. Toruku Konyaspor’da, Pazar günü Başkent deplasmanında Gençlerbirliği ile oynanacak maçın hazırlıkları dün yenileme antrenmanıyla başladı. Antrenmana, Elazığspor maçı sonrası İstanbul’a giderek Ümit Milli taktım kampına katılan Ömer Ali ile birlikte izinli ve sakat futbolcuların dışında tüm oyuncular katıldı.  

6 HAFTA SONRA YENİLGİ
Torku Konyaspor, sezon başından buyana iç sahada 4. yenilgisini aldı. Süper lige Fenerbahçe galibiyetiyle başlayan ve son 6 hafta da sahasında yenilgi alan Kartallar, ene son 15. hafta da Karabükspor’a 3-2 yenilmişti.  Yeşil-beyazlılar, içi sahada, ligin ilk yarısında Kasımpaşa, Bursaspor ve Karabükspor maçlarında sahadan yenik ayrılmıştı.. Kartallar, bu hafta da SB Elazığspor karşısında şok bir yenilgi alarak içi sahadaki mağlubiyet sayısını 4’e çıkardı. Torku Konyaspor, deplasmanda ise, Sivasspor, Elasığspor, Trabzonspor, Galatasaray, Beşiktaş, Akhisar ve Fenerbahçe’ye yenilmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri