İçerde kaybetmek yok

Torku Konyaspor’dan Anadolu Selçukluspor’a transfer olan Muhammet Yürükuslu iç sahada oynayacakları Kırklarelispor maçından kesinlikle galibiyet ile ayrılmayı planladıklarını söyledi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’da Kırklarelispor maçı hazırlıkları başladı. Yeşil beyazlılar kendi sahalarında oynayacakları maçtan 3 puan ile ayrılmayı hedefliyorlar.

“İLK YARI BİZ DEĞİLDİK”

Yeşil beyazlılara son olarak katılan Muhammet Yürükuslu, Aydın’da oynanan maçta iki farklı takım görüntüsü çizdiklerini belirtti. Muhammet; “İlk yarıda istediğimiz gibi bir oyun ortaya koyamadık. Ancak ikinci yarıda biz rakibe göre daha iyiydik. Pozisyonlarda yaladık. Ancak değerlendiremedik. Böyle olsun istemezdik. En kötü beraberlik istiyorduk ama tık önümüze bakmalıyız.” dedi

“İÇERDE KAZANACAĞIZ”

Muhammet  iç sahada oynanacak olan Kırklarelispor maçıyla ilgili olarak ise şu şekilde konuştu; “İç sahada puan kaybımızın olmaması lazım. Bu nedenle tüm hafta sıkı bir şekilde çakışacağız. İnşallah iyi bir oyunla birlikte iç sahada rakibimizden 3 puan alacağız. Bunun için sıkı bir şekilde çalışmaya başladık. İnşallah iyi olacaktır.” şeklinde konuştu.

“ARTIK BURADAYIM”

Muhammet Torku Konyaspor’dan Anadolu Selçukluspor’a trasferi noktasında ise şu şekilde konuştu, “O oldu bu oldu demenin anlamı yok. Anadolu Selçukluspor’da benim şehrimin takımı. Bu gün buradayım ve takımımın başarısı adına elimden geleni yapacağım. Bunun için buradayım. Bunun dışındakilerle ilgilenmiyorum.” dedi.

NİHAT ERDOĞAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri