İç sahada geçit yok

Atiker Konyaspor bugün sahasında Antalyaspor ile 12. kez karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip iç sahada rakibine hiç kaybetmezken ilk yarıdaki maçı Antalya’da 3-1 kazandı

Spor Toto Süper Ligde mücadele eden Atiker Konyaspor sezonun20.hafta maçında sahasında Antalyaspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip bu maçla rakibi ile Süper Ligde 12. kez karşı karşıya gelmiş olacak

EVİNDE HİÇ YENİLMEDİ

Atiker Konyaspor, konuk edeceği Antalyaspor ile bugüne kadar Süper Lig'de oynadığı 11 maçta 5 galibiyet, 3 mağlubiyet alırken, iki takım arasında oynanan 3 mücadele ise berabere sona erdi. Ligin ilk yarısında Antalya’da oynanan maçı temsilcimiz 3-1 kazanmıştı. Konyaspor, Antalyaspor ile iç sahada oynadığı rakibine evinde ligde hiç yenilmedi.  Yeşil-beyazlı ekip bu maçta da kazanarak rakibine karşı unvanını devam ettirmek istiyor.  

BU SEZON EVİNDE  2 MAÇ KAYBETTİ

Atiker Konyaspor  bugün sahasında sezonun 10. maçına çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip bundan önce evinde oynadığı 9 maçta sadece 2 yenilgi aldı.  Kalan 7 maçta 4 galibiyet 3 beraberlik alan Atiker Konyaspor 15 puan topladı. Yeşil-beyazlı ekip evinde oynadığı son beş maçta ise 3 galibiyet 1 beraberlik bir de yenilgi aldı.

KONYASPOR VASAT

Atiker Konyaspor  oynadığı son 4 maçta sadece tek galibiyet alabildi. Antalyaspor oynadığı 4 maçı kazanırken Yeşil-beyazlı ekip ise son 4 maçında 3 yenilgi bir galibiyet aldı.  Antalyaspor son 13 maçta 9 galibiyet 2 beraberlik 2 yenilgi alırken Atiker Konyaspor ise son 13 maçta 5 yenilgi 3 beraberlik 5  galibiyet aldı.

RAKİBİN MÜTHİŞ ÇIKIŞI

Sezonun 7.haftasında  Rıza Çalımbay’ı takımına başına getiren Antalyaspor bu hoca ile müthiş bir çıkış yakaladı.  7 maçta galibiyet alamayan Antalyaspor ligin son sırasında yer alırken Çalımbay ile birlikte 13 maça çıktı. Antalyaspor bu maçların 9 tanesini kazanarak müthiş bir başarıya imza attı. Kırmızı-beyazlı ekip  kalan 4maçta ise 2 yenilgi 2 beraberlik aldı. Sezonun ilk 7 haftasını son sırada bitiren Antalyaspor 20. Haftaya 31 puanla 5.sırada girdi.   Kırmızı-beyazlı ekip İlk 7 hafta sonunda 10 puan toplayarak 8. sırada bulanan Atiker Konyaspor’un şuanda 4 puan önünde yer alıyor. Rakibinin çıkış yakaladığı son dönemde yeşil-beyazlı ekip vasat bir performans ortaya koydu.

TARAFTARLARIN İLGİSİ YOĞUN

Atiker Konyaspor’un Antalyaspor ile Büyükşehir Belediye Stadında oynayacağı zorlu maça iki ekibin taraftarlarının da yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Daha önceki maçlarda yaşanan tatsız olayların hafta içi yenen dostluk yemeğinde son bulmasının ardından Antalyaspor taraftarlarının kendilerine ayrılan bölümdeki biletleri tükettiği bildirildi. Konyaspor taraftarının da zor 90’da takımlarına büyük destek vereceği  ve  takımlarını yalnız bırakmayarak stadı dolduracakları ifade edildi.

FERHAT TÜRKOĞLU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri