İbre Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk’a döndü

Konyaspor’da Olağan Genel Kurul yarın gerçekleştirilecek. Yeşil-beyazlı kulübün başkanlığı için henüz bir aday çıkmazken aday olmayacağını açıklayan Hilmi Kulluk’un yönetiminde revizyon yaparak göreve devam etmesi bekleniyor

Süper Ligde zorlu bir sezonu geride bırakan Konyaspor’da Olağan Genel Kurul yarın yapılacak. Cuma günü yapılacak kongrede çoğunluk sağlanamadığı takdirde genel kurul 1 hafta sonraya kalacak. Camia bu sürecin uzamasını istemiyor

Mevcut Başkan Hilmi Kulluk’un “aday olmayacağım” açıklamasının ardından kulübün yeni başkanı kim olacak sorusu da Cuma günü yapılacak genel kurulda cevap bulacak. Yeşil-beyazlı kulübün başkanlığı için henüz aday çıkmazken Cuma günü birkaç aday listesinin yarışması bekleniyor. Şehirde konuyla ilgili sessizlik sürerken Konya spor camiasını birleştirici bir ismin kulübün başına getirilmesi için çalışmalar sürüyor. Başkanlık için ismi gündeme gelen kişiler ise henüz resmi bir açıklama yapmadı.

CAMİA ERTELENME İSTEMİYOR

Cuma günü yapılacak kongrede çoğunluk sağlanamadığı takdirde genel kurul 1 hafta sonraya kalacak. Liglerin 11 Eylülde başlaması göz önüne alındığı zaman hoca, transfer ve sezon hazırlıkları da sekteye uğrayacak. Bülent Korkmaz’ın yaptığı açıklama sonrası da göreve devam etmesi beklenmiyor. Yeşil-beyazlı ekibin seçilecek yönetimi işe teknik direktör ile başlayacak. Konyaspor’un yeni sezona hazır olması için önümüzdeki hafta kamp çalışmalarına başlaması bekleniyor.

HİLMİ KULLUK GÖREVE DEVAM EDEBİLİR

Konyaspor’da mevcut Başkan Hilmi Kulluk kongrede aday olmayacağını açıklamıştı. Yaşanan süreçte aday çıkmaması halinde Kulluk’un listesinde revizyon yaparak göreve devam etmesi bekleniyor. Maddi anlamda zor günler geçiren kulübün başkanlığına şuana kadar talip olan kimse çıkmadı. Hilmi Kulluk’un göreve devam etmesi halinde ise Bülent Korkmaz da takımdaki görevine devam edecek. Konyaspor’un Korkmaz ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

SPOR SERVİSİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri