İbre Doğan’da

Fuat yaman’dan boşalan teknik direktörlük için arayışlar sürerken, yeşil-beyazlı ekipte, ibre Ziya Doğan’a döndü. Yönetim, Kocaelispor maçına yeni bir teknik adamla çıkmanın hesabını yapıyor

Konyaspor’da bir taraftan sportif sıkıntı bir taraftan teknik adam sıkıntısı devam ediyor. Hüsnü Özkara’dan boşalan teknik direktörlük görevinde sadece 5 hafta kalan Fuat Yaman’ın Rizespor maçından sonra görevinden istifa etmesi kafaları karıştırırken, yönetimin teknik adam arayışı sürüyor. Ziya Doğan, Uğur Tütüneker, Hami Mandıralı gibi isimlerin Konyaspor’da çalışmak istediği öğrenilirken, ibrenin Ziya Doğan’a döndüğü öğrenildi. Konyaspor yönetiminin Ziya Doğan’ın olmaması durumunda ise  Uğur Tütüneker ve Hami Mandıralı ile görüşme yapacağı gelen bilgiler arasında.

KARTAL’DA ÜÇ EKSİK
Bank Asya 1. ligde, ilk 2 umutlarını büyük ölçüde yitiren ve play-off şansını da zora sokan Konyaspor’da, gözler Pazar günü deplasmanda oynanacak Kocaelispor maçına çevrildi. Yeşil-beyazlı takımda, yeni bir çıkış umuduyla bakılan Kocaelispor maçının hazırlıkları dün de akşam saatlerinde Tatlıcak tesislerinde yapılan antrenmanla sürdürüldü.. Gençlik projesi sorumlusu, teknik direktör İsmet Karababa ve A2 takımın antrenörü Salih Eken yönetiminde yapılan antrenman, düz koşuyla başladı ve kondisyon ağırlıklı idman açma-germe ile sona erdi. Kartallar, bugün taktik ağırlıklı, yarın da kombine idman yapacaklar. Takım, Kocaeli’ne muhtemelen Cumartesi günü gidecek. Ancak, kesin kararı yeni hoca verecek. Konyaspor’da, Kocaelispor karşısında 1 maç cezası kalan Görkem, sakatlıktan yeni çıkan Serhat ve sarı kart cezalısı Da Silva forma giyemeyecek. Bir maç ceza alan Tayfun ise büyük bir olasılıkla oynayacak.
YAMAN, 6 MAÇTA 2 PUAN
Konyaspor, teknik direktör Hüsnü Özkara ile Bucaspor maçının ardından yollar ayrılınca takımına başına getirilen Fuat Yaman döneminde, 5 maçta sadece 2 puan alabildi.. Kartal deplasmanına Mehmet  Yıldırım yönetiminde çıkan ve 1 puanla dönen yeşil-beyazlılar, Fuat Yaman ile oynadıkları maçlarda; Orduspor ve Rizespor ile berabere kaldı. Karabükspor, Karşıyaka ve Mersin’e ise yenildi. Kartallar, bu dönem içerisinde 4 gol attı ve kalesinde ise 10 gol gördü.
OSMAN TEZCAN İSTİFA ETTİ
Konyaspor’da hem sportif hem de yönetimsel anlamda kötü gidiş devam ediyor. Üst üste alınan başarısız sonuçlar sonrasında büyük bir kaos yaşayan, dün sabahta kalecisi Recep Öztürk’ün gözaltına alınmasıyla şoka giren Konyaspor’da, bir yandan da yöneticilerin istifa haberleri Başkan Bahattin Karapınar’ı zor durumda bırakıyor. Yeşil-beyazlı kulübün As Başkan ve Altyapı sorumlusu Osman Tezcan dün sabah istifasını noter aracılığıyla kulübe ulaştırırken, Konyaspor Kulübünden ise istifa ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. 
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri