İbrahim Apalı: Yeni yönetim iletişime açık

Konyaspor taraftar grubu Nalçacılılar Tribün Lideri İbrahim Apalı, Merhaba Gazetesi spor servisine özel açıklamalarda bulundu.

Sonuç ne olursa olsun Konyaspor’un daima yanında olacaklarını kaydeden ve yeni yönetim kurulunu da tekrar tebrik eden Taraftar Grubu Lideri İbrahim Apalı, “Nalçacılılar olarak Konyaspor’umuzun 100. yılında ve oldukça çetin geçecek lig maratonundaher daim olduğu gibi yanındayız” ifadeleri kullandı. Nalçacılılar Tribün Lideri Apalı ayrıca taraftarlar olarak yeni yönetimden beklentilerini kaydetti. İbrahim Apalı: “Yönetim kurulumuzdan taraftarlar olarak beklentilerimiz elbette var. Öncelikle sıkıntılı geçen pandemi sürecinin ardından takımımızı sahada başarılı bir şekilde görmek istiyoruz” dedi.

YÖNETİM TARAFTARI DİNLEMELİ

Konyaspor’un yeni yönetimini de eskiye göre karşılaştıran İbrahim Apalı, şunları kaydetti: “Yeni yönetim şu an için iyi. En azından iletişime açıklar. Yeni başkan da halktan uzak değil. Eski yönetim biz taraflarla çok iletişim kuramadı. Bunu söylediğimizde akıllara bazen taraftarların her dediğinin yapılması gerektiği geliyor ama kesinlikle böyle bir düşüncede değiliz. Aksine bu yaklaşım Konyaspor’a zararlı bile olabilir. Sadece taraftar ile bağlarını koparmadan, her türlü olumsuz durum karşısında dahi muhatap alıp, olumlu ya da olumsuz tüm eleştirileri elit bir münazara kültürüyle tartışmak ve doğru noktaya ulaşmak için çabalandığını görmek istiyoruz. Umarım bu sezon özellikle bu alanda gelişim sağlanır.”

ŞAMPİYONLUKTAN ÖNCE BORÇLARDAN KURTULMAK LAZIM

Konyaspor’un içinde bulunduğu borçlara da değinen İbrahim Apalı. ‘’Mali durum bugün ortada. Kulübümüz ekonomik olarak zor durumda. Bu durum da ister istemez transfer dönemini etkiliyor. Bizim bugün yeni yönetimden beklentimiz şampiyonluk değil. Borçlardan kurtulalım yeter. Tabi bu sıkıntıların düzelmesi için bir süreç lazım. Biz geçen yıllarla beraber bu sorunların çözüleceğini umuyoruz. Şunu söylemek lazım. Eğer mali olarak diplere düşeceksek transfer meselesi bekleyebilir.Bunun yanında transfer rüzgarında savrulmadan, kulübümüzün mali dengelerini de göz önünde tutarak bu takviyelerin yapılması da Konyaspor’un yarınlarını düşünen her Konyaspor’lu gibi bizim de önceliklerimiz arasında. Hem pandemi nedeniyle bozulan bilançolar hem de yayıncı kuruluşun ödemelerinde yapmış olduğu aşağı yönlü güncellemeler her kulüp gibi Konyaspor’u da olumsuz etkiledi’’ şeklinde konuştu.

Son olarak sonuçlar ne olursa olsun Konya’nın ve Konyaspor’un yanında olduklarını kaydeden Apalı, ‘’Bizim yıllardır söylediğimiz bir şey var. Biz diyoruz ki, sahada sonuç ne olursa olsun biz tribünde kaybetmeyeceğiz. Her durumda ve her şartta Konya’nın ve Konyaspor’un yanında olacağız. Tekrardan yeni sezonun tüm Konyaspor camiasına hayırlı olmasını diliyoruz’’ dedi.

EYYÜB KARAKUZU

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri