İbrahim Alper Gümüş satış müdürü oldu

Ramada Plaza by Wyndham Konya bünyesinde Grup satış müdürü olarak görev yapan, İbrahim Alper Gümüş Satış Müdürlüğü görevine getirildi.

2004 Yılında Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Lisans ve 2018 Yılında Kütahya Dıumlupınar Üniversitesi Tezli Yüksek Lisans bölümünden mezun olan İbrahim Alper Gümüş, Profesyonel hayata Ramada Plaza By Wyndham Konya’da  Satış& Pazarlama departmanında Grup Satış Yetkilisi olarak başladı. Ardından sırasıyla, Grup Satış Müdürü, Satış & Pazarlama Müdür Yardımcısı olarak devam etti, bundan sonra görevine açılıştan itibaren görev yaptığı Ramada Plaza By Wyndham Konya’da ‘’Satış Müdürü’’ olarak devam edecektir. Ramada Plaza By Wyndham Konya Satış Müdürü İbrahim Alper Gümüş, “2016 Ağustos ayında hizmete giren otelimiz, açıldığı günden bu yana çok kısa sürede; düğün, kına, mezuniyet, takım konaklaması, kongre ve sempozyum organizasyonu, ünlü konuk ağırlaması, konser programları ile bugüne kadar bu kadar kısa sürede başarılmamış bir başarıya imza attı.

Gelişime odaklı tasarım ve çözümler üretip misafirlerinin hayallerinde ve yaşamlarında fark yaratan ve Konya’da en çok sevilen beğenilen yöresel anlayış ve hizmet yaklaşımı, Türkiye’de markamızdan bahsettiren çok değerli bir otel olma hedefi içerisindedir. Şehir otelciliğine yeni heyecanlar ve fark getirmeliyiz düşüncesiyle kendimizi sürekli yeniliyor ve geliştiriyoruz. ‘Yeni görevimle beraber şahsım ve ekibim daha nice güzel işlere hep beraber imza atacağız” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri