İBB Carvalhal'ın yerini doldurdu

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Takımı'nda Carlos Carvalhal'den boşalan teknik direktörlük görevine Bülent Korkmaz getirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Bülent Korkmaz'a emanet... İstanbul BB Carvalhal'den boşalan teknik direktörlük görevine Bülent Korkmaz'ı getirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan yapılan açıklamada, ''Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren turuncu-lacivertli ekibimizde, Carlos Carvalhal'den boşalan teknik direktörlük görevine Bülent Korkmaz getirilmiştir'' denildi. İmza töreninin akşam saatlerinde Langa Tesisleri'nde yapılacağı bildirildi.Galatasaray ve milli takımın unutulmaz futbolcuları arasında yer alan Bülent Korkmaz, teknik direktörlük kariyerinde Gençlerbirliği, Kayseri Erciyesspor, Bursaspor, Galatasaray ve Kardemir Karabükspor takımlarında görev yaptı.Korkmaz, ayrıca Azerbaycan'da da FK Bakü takımını bir süre çalıştırdı.

İMZAYI ATTI
İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Carlos Carvalhal'in görevden ayrılmasının ardından anlaşmaya vardığı Bülent Korkmaz ile sözleşme imzaladı..

Langa Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve İBB Spor Kulübü Başkanı Çağatay Kalkancı'nın hazır bulunduğu imza töreninde Korkmaz, kendisini 2 yıllığına lacivert-turunculu ekibe bağlayan sözleşmeye imza attı.

Çağatay Kalkancı, bütün Türkiye'nin saygı duyduğu bir teknik adamla yola devam edeceklerini belirterek, şöyle konuştu:
''Bu imzanın takımımıza ve Bülent Korkmaz'a hayırlı, uğurlu olmasını diliyoruz. Futbolculuk ve teknik direktörlük kariyeri kendisine olan inancımızı pekiştirdi. Masaya oturup konuştuğumuzda kendisine, inancımızın, güvencimizin tam olduğunu ilettik. Beklentilerimiz çok önemli yönde. Bülent hocanın, takımımızı layık olduğu yerlere getireceğine inanıyoruz. Kendisiyle projelerimiz ve bakış açımız çok paralel. Bülent Korkmaz'la yolumuza uzun seneler devam edeceğimize inanıyoruz.''

-Korkmaz: ''Türkiye'ye örnek bir kulüpte çalışacağım için mutluyum''-
Bülent Korkmaz ise İBB Spor'da uzun yıllar görev almak istediğini dile getirerek, ''Saygın, önemli, mütevazi ve Türkiye'ye örnek bir kulüpte çalışmaktan mutluluk duyuyorum'' dedi.

İBB Spor'da, şu an (A) Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü olan Abdullah Avcı'nın çok uzun süreler çalıştığını hatırlatan Korkmaz, ''Bizim de düşüncemiz, burada uzun yıllar çalışıp düşündüğümüz hedeflere ulaşabilmek. İnşallah her zaman mutlu olarak yolumuza devam ederiz'' diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri