İAÜ’den Vali Erol’a Ziyaret

İstanbul Aydın Üniversitesi İç Anadolu Bölge Temsilcisi İsmail Erdem, Konya Valisi Muammer Erol’u makamında ziyaret etti
İstanbul Aydın Üniversitesi İç Anadolu Bölge Temsilcisi İsmail Erdem, Konya Valisi Muammer Erol’u makamında ziyaret ederek, Üniversitenin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Erdem konuşmasında; “2004 yılından buyana hizmet veren Üniversitenin, Türkiye’de ve dünyada yaptıkları bilimsel çalışmalarla ün kazandığını, teknolojiyle donatılmış yabancı dil, gıda ve bilgisayar laboratuvarları ile öğrencilerine kesintisiz olarak hizmet verdiğini,  öğrencilerin iş hayatına öğrenim zamanında hazırlayarak yerinde uygulama sistemiyle iş arayışlarında bir dezavantaj olan “tecrübesizlik” etkenini ortadan kaldırılarak, mezuniyet sonrasında da öğrencilerin desteklendiğini” söyledi.
 
 2298 öğrencisiyle kurulduğu yıldan buyana Türkiye’nin en çok tercih edilen Vakıf Üniversitesi olduğunun altını çizen Erdem,  öğrencilerin beklentilerinin karşılanması noktasında, sahip olduğu akademik birimler ve araştırma merkezleri ile “Dünya Üniversitesi” olma yolunda her geçen gün öğrencilerine yepyeni imkanlar sunduklarını” sözlerine ekledi.
Konya Valisi Muammer Erol ise,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ülkemizin kalkınması ve ileri medeniyetler sıralamasında hak ettiği yeri alması noktasında üniversitelerimize önemli görevler düştüğünü kaydederek, bu amaçla ihtiyaç duyulan beyin gücünün yetiştirilmesinde üniversitelerimize gerekli desteği vereceklerini ve işbirliği içinde olacaklarını” sözlerine ekledi. Erol çalışmalarından dolayı Erdem’e teşekkür etti.
HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri