Hyundai, tutkunları Kulesitede buluşuyor

İrent, otomobil tutkunlarını sevindiren bir etkinliğe imza atarak Hyundainin Elantra ve ix35 modellerini Kulesitede meraklılarıyla buluşturdu.

İrent, otomobil tutkunlarını sevindiren bir etkinliğe imza atarak Hyundai’nin Elantra ve ix35 modellerini Kulesite’de meraklılarıyla buluşturdu. Hafta sonu yapılan araç tanıtım günleri, gelen ilgi üzerine pazartesi ve salı günleri de devam etti.

Özellikle son yıllarda Türkiye’nin en çok tercih edilen markalarından biri olan Hyundai’nin Elantra ve ix35 modelleri, İrent tarafından Kulesite’de tanıtıldı. Hafta sonunda düzenlenen sergiye Kulesite ziyaretçileri ve otomobil meraklıları büyük ilgi gösterince araç tanıtım günleri pazartesi ve salı günleri de devam etti.

İrent Satış Müdürü Mustafa Orhan yaptığı açıklamada, Hyundai’nin Türkiye’de yaptığı yatırımlara ve kaliteye bağlı olarak önemli bir başarıya imza attığını belirterek, “İrent olarak, araçları daha yakından tanıtmak ve Hyundai’lerin üstün teknik özellikleriyle ilgili ayrıntılı bilgi vermek bakımından bu tür etkinlikleri oldukça önemsiyoruz” dedi. Orhan, tüm araçlar hakkında bilgi almak isteyen otomobil tutkunlarını ve hafta sonu sergiyi göremeyenleri İrent’in Ankara Yolu No: 138’deki plazasına davet ederek, avantajlı satış koşulları ve satış sonrası güvencesiyle tüm Konya halkının hizmetinde olduklarını vurguladı. 

Tucson modelinin yerine geçen ix35, ilk etapta 2.0 litre hacmindeki 184 PS’lik dizel motorla, iki farklı donanım paketi seçeneğiyle müşterilerini bekliyor. Hyundai’nin Almanya’daki Tasarım Merkezi’nde doğadan esinlenilerek yaratılan yeni tasarım anlayışı doğrultusunda hazırlanan ix35, ix35 aynı zamanda yüksek güvenlik özelliklerine de sahip.

Hyundai ix35’in düşük tüketimli ve emisyonlu motoru ve şanzımanı ve kullanım maliyetleri düşüren birçok özellik de bulunuyor. Hyundai ix35, daha çok şehir içi kullanım düşünülerek geliştirilmiş bir araç olmasına rağmen arazi koşullarında da yeteneklerini sergileyebilecek düzeyde bir araç.

Hyundai’nin bugüne kadar en çok satılan modellerinden biri olan ve markanın dünya çapındaki gelişiminin en temel örneği konumundaki Elantra, tamamen yenilenen tasarımı ve gelişen teknolojisi ile Türkiye’de satışa çıktı.

Markanın karakteristik çizgileri ile sportif ve şık bir tasarıma ulaşan Elantra, 1,6 litrelik 132 HP gücündeki benzinli motor seçeneğine sahip. 6 kademeli düz veya yine 6 kademeli otomatik vites seçeneğine sahip Yeni Elantra, tüketicilere Mode ve Prime olmak üzere yine iki farklı donanım tercihi sunuyor.

Kısa sürede satılmaya başlandığı ülkelerde birçok ödül kazanan Elantra özellikle otomotiv sektöründe en çekişmeli rekabetlerin yaşandığı Amerika Birleşik Devletleri’nde rakiplerine karşı büyük başarılar elde etti.

HABER MERKEZİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri