Hyundai tutkunları Kulesite’de buluştu

İrent, tüm otomobil tutkunlarını sevindiren bir etkinliğe imza atarak Hyundai’nin yeni modelleri i20 Troy, ix20, ix35 Kulesite’de meraklılarıyla buluşturdu. İrent’in araç tanıtımına, bu sırada Kulesite imza günü düzenlenen Survivor Hakan
Türkiye’de geçtiğimiz yıl en çok tercih edilen olma unvanına sahip Hyundai’nin i20 Troy, ix20 ve ix35, yine Konya’nın otomobil satış şampiyonu İrent tarafından Kulesite’de tanıtıldı. Hafta sonunda düzenlenen sergiye Kulesite ziyaretçileri ve otomobil meraklıları büyük ilgi gösterdi. Survivor Türkiye yarışmasında tanınan “Survivor Hakan”ın da yine Kulesite’de düzenlenen imza günü sırasında standı ziyaret etmesi ve otomobiller hakkında bilgi almasıyla İrent’in araç tanıtım standı daha da hareketlendi.
İrent Satış Müdürü Mustafa Orhan yaptığı açıklamada, Hyundai’nin Türkiye’de yaptığı yatırımlara ve kaliteye bağlı olarak önemli bir başarıya imza attığını belirterek, “İrent olarak, araçları daha yakından tanıtmak ve Hyundai’lerin üstün teknik özellikleriyle ilgili ayrıntılı bilgi vermek bakımından bu tür etkinlikleri oldukça önemsiyoruz” dedi. İrent Satış Müdürü Mustafa Orhan, özellikle Türkiye’de üretilen i20 Troy’un büyük ilgi görmeye devam ettiğini belirtti. Orhan, “Hyundai i20 Troy, satışa sunulmasının üstünden tam 1 yıl geçtikten sonra artık Hyundai İzmit Fabrikası'nda i20 Troy ismiyle üretilmeye başlandı. Türkiye üretimiyle yenilenen iç-dış görünüme ve özelliklere kavuşan beş kapılı i20 Troy’lar tüm Avrupa'ya sadece Türkiye'den ihraç edilecek” dedi. Orhan, tüm araçlar hakkında bilgi almak isteyen otomobil tutkunlarını ve hafta sonu sergiyi göremeyenleri İrent’in Ankara Yolu No: 138’deki plazasına davet ederek, avantajlı satış koşulları ve satış sonrası güvencesiyle tüm Konya halkının hizmetinde olduklarını sözlerine ekledi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri