‘Huzurun şehrine huzur için geldim’

KGC Yönetimi, kısa bir süre önce yayımlanan kararname ile Konya Valisi olan İbrahim Akın’ı ziyaret etti.

Vali Akın, “Huzur bulduğum, huzurun şehri olan güzel Konya’mızda var olan bu ortamı korumak ortak görevimizdir. Bu amaca birlikte hizmet edeceğiz” dedi

Kısa bir süre önce yayımlanan kararname ile Konya Valisi olan İbrahim Akın, Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. KGC Başkanı Sefa Özdemir, Konya basını ve Konya hakkında yaptığı kısa değerlendirmenin ardından Vali İbrahim Akın’a yeni Konya’daki görevinde başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İbrahim Akın da “Bazı şehirler vardır. Şehre girer girmez dinginliği, huzuru hissedersiniz. Şehir insana huzur verir. Konya da böyle bir şehir. Bizim de görevimiz tüm paydaşlarımız ile birlikte Konya’da var olan bu huzur ortamını koruyup geliştirmek, Konya’yı el birliğiyle daha ileriye taşımaktır. Bu anlamda Konya basınını da gören gözümüz, işiten kulağımız olarak görüyoruz. Birlikte hareket edebilmek kabiliyetimizin kazananı ortak paydamız olan Konya olacaktır” ifadelerini kullandı. Ziyaret hatıra fotoğraflarını çekilmesi ile son buldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri