Huzurevi’ne ziyaretler devam ediyor

1824 Mart tarihleri arasında kutlanan, Yaşlılar Haftası etkinliklerinin bir halkasını da Huzurevinde davetliler ve yaşlılarımız için düzenlenen mangal partisi oluşturdu.
 Programa Huzurevi yaşlıları, Konya Valiliği Sosyal Yardımlaşma Vakfı Mütevelli Heyeti Vali Yardımcısı Mustafa Karabacak, Sosyal Hizmetler İl Müdürü İzzet Güneş, İl Müftü Vekili Muhammet Lütfü Ketenci, Büyükşehir Belediyesi sosyal Hizmetler Daire Başkanı Atilla Şirin, Mehir Vakfı Genel Başkanı Mustafa Özdemir, Ahmet Uykusuz, Mehmet Büyükalim, Abdullah Büyükatıcıgil ve çok sayıda davetli katıldı.
Huzurevi Müdürü Mustafa Gürbüz ve Huzurevi çalışanları tüm davetliler ile yakından ilgilenerek güzel bir misafirperverlik örneği sergilerken gerek davetliler gerek yaşlılar gönüllerince bir gün geçirme imkanı buldu. Huzurevi Müdürü Mustafa Gürbüz, ‘Yaşlılar Haftası’ nedeniyle düzenlenen etkinliklere destek olan herkese teşekkür ederken, “Her yıl olduğu gibi bu yılda Yaşlılar Haftasını oldukça coşkulu kutladık. Yaşlılarımız için ne yapsak azdır. Hayatın bir gerçeği var ki oda her insanın mutlaka bir gün yaşlanacağı. O zaman bu insanların içerisinde bulunduğu durumu daha iyi anlarız. Bunun için tek duamız evlatların anne ve babalarına sahip çıkmaları ve gereken saygıyı ve sevgiyi göstermeleri” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri