Huzur Sokağı 28. bölümü ile bu akşam ATV'de

Bambaşka dünyaların insanları Feyza ile Bilal'in ölümsüz aşkı ATV ekranlarında...Ölümsüz aşkın hikayesi Huzur Sokağı 28. bölümü ile bu akşam ATV'de ekrana gelecek.

Ünlü yazar Şule Yüksel Şenler’in aynı adlı eserinden esinlenerek çekilen Huzur Sokağı, herkesin büyük özlem duyduğu huzurlu bir semtin aynı mahallesinde yaşayan birbirine zıt iki kişinin yaşadığı dramatik ve ibret verici aşk hikâyesini ekrana getiriyor. Bambaşka dünyaların insanları olan Feyza ve Bilal’in ölümsüz aşkını anlatan dizi Huzur Sokağı ATV ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

28. Bölümde neler yaşanacak…

Bilal ve Feyza evlilik kararı alır. Bunu öğrenen Necati de Şükran’a karşı hissettiklerini yakınları ile paylaşmaya başlar. Necati’nin duygularından habersiz olan Şükran da Emre’nin kendisine olan ilgisini görmezden gelmek için çabalar. Selim’in Feyza’ya olan aşkı her geçen gün daha da artar ve Selim’in ne olursa olsun bu aşktan vazgeçmeye hiç niyeti yoktur.

Öte yandan Bilal ve Feyza’nın bu evlilik kararı, hiç beklenmedik bir şekilde her iki ailede de bazı gerilimlere neden olacaktır.

Hepsi ve daha fazlası bu akşam Huzur Sokağı’nın yeni bölümü ile ekrana gelecek.

 

27. Bölümde neler yaşanmıştı…

 

Kerim’in soğuk hava deposunda tuttuğu Bilal, yaşam savaşı verir. Bilal’in yaşadığına dair bir haber alan Feyza, farkında olmadan bir tuzağın içine düşer. Rezzan ise, abisinin kaybolması ile ilgili olarak Şükran’ı suçlar. Zaten Bilal için üzgün olan Şükran, onu bulmak için harekete geçer.

Öte yandan borçları yüzünden zor günler geçiren Necmettin, hiç ummadığı birinden maddi destek alır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri