Huzur Sokağı 27. bölümü ile bu akşam ATV'de

Bambaşka dünyaların insanları Feyza ile Bilal'in ölümsüz aşkı ATV ekranlarında...Ölümsüz aşkın hikayesi Huzur Sokağı, 27. bölümü ile bu akşam ATV'de ekrana gelecek.

Kerim’in soğuk hava deposunda tuttuğu Bilal, yaşam savaşı verir. Bilal’in yaşadığına dair bir haber alan Feyza, farkında olmadan bir tuzağın içine düşer. Rezzan ise, abisinin kaybolması ile ilgili olarak Şükran’ı suçlar. Zaten Bilal için üzgün olan Şükran, onu bulmak için harekete geçer.

Öte yandan borçları yüzünden zor günler geçiren Necmettin, hiç ummadığı birinden maddi destek alır.

Hepsi ve daha fazlası bu akşam Huzur Sokağı’nın yeni bölümü ile ekrana gelecek.

 

26. Bölümde neler yaşanmıştı…

Bilal’in kullandığı taksi, polis tarafından uçurumun kenarında bulunur. Bilal kayıptır ve arabadaki kan izleri Bilal’e aittir. Bilal’in kayıp haberi Huzur Sokağı’na ateş gibi düşerken; böbrek ameliyatına hazırlanan Şükran da bu haberle deliye döner. Hacer, Şükran’a böbreğini vererek hayatını kurtaracaktır. Ancak Saadet, yine de Hacer’e karşı mesafesini korur. Gece gündüz Bilal’den haber bekleyen Feyza’nın en yakın destekçilerinden biri patronu Selim’dir. Feyza ve Bilal’in ailesi, emniyetten gelen ve onları morga kadar sürükleyecek her haberle daha da yıkılırlar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri