Huzur Sokağı 27. bölüm fragmanı yayınlandı

Bambaşka dünyaların insanları Feyza ile Bilal'in ölümsüz aşkı ATV ekranlarında...Ölümsüz aşkın hikayesi Huzur Sokağı'nın 27. bölüm fragmanı yayınlandı.

Ünlü yazar Şule Yüksel Şenler’in aynı adlı eserinden esinlenerek çekilen Huzur Sokağı, herkesin büyük özlem duyduğu huzurlu bir semtin aynı mahallesinde yaşayan birbirine zıt iki kişinin yaşadığı dramatik ve ibret verici aşk hikâyesini ekrana getiriyor. Bambaşka dünyaların insanları olan Feyza ve Bilal’in ölümsüz aşkını anlatan dizi Huzur Sokağı ATV ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

Şükran'ın Bilal yüzünden kendisinden ayrıldığını düşünerek yaşadığı bütün kötü olayların nedenini Bilal'e yükleyen Emre, her geçen gün daha da tehlikeli oluyor. Peki, Şükran'ın Emre'nin yanında ne işi var?

Huzur Sokağı 27. bölümü ile 22 Mart Cuma akşamı ATV'de ekrana gelecek...

26. Bölümde neler yaşanmıştı…

Bilal’in kullandığı taksi, polis tarafından uçurumun kenarında bulunur. Bilal kayıptır ve arabadaki kan izleri Bilal’e aittir. Bilal’in kayıp haberi Huzur Sokağı’na ateş gibi düşerken; böbrek ameliyatına hazırlanan Şükran da bu haberle deliye döner. Hacer, Şükran’a böbreğini vererek hayatını kurtaracaktır. Ancak Saadet, yine de Hacer’e karşı mesafesini korur. Gece gündüz Bilal’den haber bekleyen Feyza’nın en yakın destekçilerinden biri patronu Selim’dir. Feyza ve Bilal’in ailesi, emniyetten gelen ve onları morga kadar sürükleyecek her haberle daha da yıkılırlar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri