Hüseyin Saydam’a önemli görev

Partisinin kongresinde Genel İdare Kurulu üyesi seçilen Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, “Bizler bize tevdi edilen görevleri bir beklenti içinde olmadan inancımızın bir gereği olarak en iyi şekilde yerine getirmek için çalışır” dedi. 

Saadet Partisi, 8. Olağan Büyük Kongresi Ankara HBVÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Kongrede Genel İdare Kurulu (GİK) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyeleri belli oldu.

Kongrede Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam GİK Üyesi oldu. Kongre sonrası yeni görevi hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Saydam, “Bizler bize tevdi edilen görevleri bir beklenti içinde olmadan inancımızın bir gereği olarak en iyi şekilde yerine getirmek için çalışır, mükâfatını da yalnızca Allah’tan bekleriz” ifadelerini kullandı.

MİLLİ GÖRÜŞ TÜRKİYE’NİN İHTİYACI OLDUĞUNDA GEREKENİ YAPMIŞTIR  

Kongre ve yeni görevi hakkında açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, “ Saadet Partisi olarak 8. Olağan kongremizi büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirdik. Şartlar ve zaman ne olursa olsun; gençlik teşkilatlarımızın olsun, parti teşkilatlarımızın olsun, hanım kollarımızın olsun her zaman büyük bir coşkuya ve heyecana sahip olduğu da bu programla tescillenmiş oldu. Bu yönüyle kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Önümüzde bir seçim var. Seçimlerden önce tüm teşkilatlarımızda bir canlılık, bir hareket ve motivasyon kazandırması adına kongremiz çok anlamlı oldu. Genel Başkanımızın kongre konuşması ve verdiği mesajlar da çok anlamlıydı. Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum. Türkiye’nin gelmiş olduğu durum itibari ile Saadet Partisi iktidarına ihtiyacı var. Ülkemiz son zamanlarda tarımdan ekonomiye dış politikadan ülke içi siyasete kadar birçok konuda bir çıkmazın içerisine girdi. Özellikle böyle çıkmazların ve sancılı dönemlerde milletimiz de vaziyeti görerek Milli Görüş partilerine iktidar görevi vermiştir. Özellikle böyle dönemlerde ülkenin her alanda sıkıntı yaşadığı dönemlerde bizler de görevi devralıp üzerimize düşen vazifeyi en iyi şekilde yerine getirerek ülkemizi rahatlatmışızdır. Bunun örneklerine tarihte pek çok kez şahit olduk. Milli Görüş partileri özellikle Milli Selamet ve Refah Partisi dönemlerinde iktidar ortağı olmuş ve maddi ve manevi alanda gerekli adımları atarak; milli, doğru ve hakkı üstün tutan politikalarla milletimizin her zaman takdirini kazanmış ve ülkemizi rahatlatmıştır. Bu dönemde böyle bir dönem oldu. Saadet Partisine mutlak ihtiyaç hasıl oldu. Kongre sloganımız da “Kararlıyız! Milletin iktidarında Saadet var.” şeklindeydi. Ve inşallah öyle de olacak.  

GÖREVLER ARACI MAKSAT ALLAH’IN RIZASNIN KAZANMAK 

Görevlerinin Allah rızası kazanmak için bir vesile olduğunu belirten Saydam, sözlerini şöyle tamamladı: “ Üzerimizde bulunan her vazifeyi inanıcımızın bir gereği olarak yerine getiriyoruz. Son 3 yıldır Saadet Partisi Konya İl Baskını olarak görevini yürütüyorum. Biz her zaman davamızın bize tevdi ettiği görevde bulunur ve davamız gereği bu görevleri yerine getiririz. Son yapılan kongrede Genel Başkanımız ve Genel Merkezimiz bize bu dönemde Genel İdare Kurulu Üyeliğini uygun görmüşler. Böyle önemli bir görevi bize uygun gördükleri için kendilerine teşekkür ederim. Benim böyle bir isteğim ya da beklentim yoktu, olmaz da. Teşkilatımızın nerde uygun görürse orda her zaman en iyi şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Tabi bu görevle beraber işimiz biraz daha ağırlaştı. Daha fazla gayret ve ihtimam göstermemiz gerekiyor. Biz üzerimize düşen tüm görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağız. İnşallah bu kongre sonrasında tüm teşkilatlarımız ile birlikte çalışma alanlarımızda üzerimize düşen görevleri en iyi şekelde yerine getirerek yeni dönemde Saadet Partimizi iktidara taşıyacağız. Hayırlı olsun” 

SAİT ÇELİK

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri