Hüseyin Gülerce: Dualarımız kabul oldu

Arınç'ın, dershanelerin dönüşümünde Eylül 2015'i açıklamasından sonra Cemaat cephesinden ilk yorum geldi.

Bakanlar kurulu sonrası açıklama yapan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'tan sonra cemaatin önde gelen isimlerinden Hüseyin Gülerce twitter'dan açıklamalarda bulundu.

YARINDAN İTİBAREN GERİLİM DÜŞER

Gülerce, "Dualar kabul oldu. Hatadan dönüldü. İki yıl daha dershanelerin açık kalması kabul edildi. İki yıl icinde sınav sistemi yenilenebilir. Bu arada dönüşüm calışması da yürür. Böylece uygulamadaki başarı test edilir. Yapılan çalısmalar ile dershanelere ihtiyac azalabilir. Kapatan kapatır. Zorla kapatma hukuk dışı olur. Yarından itibaren gerilimin düşeceğini ve sağlıklı bir zeminde dershanelerin geleceginin tartışılacagini düşünüyorum." dedi.

BAZILARI TATLIYA BAĞLANMASINI İSTEMİYOR

Hüseyin Gülerce, yapılan tartışmalarla ilgili olarakda şunları kaydetti;" Bazı arkadaslar tam anlamadı herhalde. Milli eğitim Bakanı "Ocak'ta kayıt yok"demişti. Sayın Arınç "kayıt olacak" dedi. Karşılıklı güvensizlik var. Bunun giderilmesi icin üslup güzelliği gerekiyor. Konu Meclis'e geldiginde endişe kaynağı yanlışlardan dönülecek. Bazıları işin tatlıya bağlanmasını, sulh olmasını istemiyor. Ne diyelim, herkes kendi karakterini yansıtır, kendisine yakışanı yapar. " 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri