Hüseyin Eşgin Güven tazeledi

İl Özel İdaresi Spor Kulübü, Olağan Genel Kurulu’nu 29 Ocak 2011 Cumartesi günü yaptı.
İl Özel İdaresi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen genel kurulda kulüp, Hüseyin Eşgin başkanlığındaki yönetimle devam kararı aldı.
Açılış ve yoklama ile başlayan genel kurulda ilk olarak Başkanlık Divanı seçildi. İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi’nin Divan Başkanlığı yaptığı Genel Kurul’da daha sonra İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Eşgin, Yönetim ve Denetim Kurulu faaliyet raporlarını okudu. İl Özel İdaresi Spor Kulübü’ne bağlı branşlarda alınan madalya ve dereceleri yakından takip ettiğini dile getiren Selvi, kısıtlı imkanlarla bu başarıları elde eden Kulüp Başkanı Eşgin’i ve yönetimi ile sporcu ve antrenörleri tebrik etti. İl Genel Meclisi’nin kulübe verdiği 100 bin TL’lik destek ile bütçesi 400 bin TL’ye yükselen İl Özel İdaresi Spor Kulübü’nün şaha kalkmasını beklediklerini söyledi.
İl Özel İdaresi Spor Kulübüne bağlı branşları ve başarılarını fotoğraflarla ve gazete haberlerinden oluşan sinevizyon gösterisi ile anlatan Kulüp Başkanı Hüseyin Eşgin, “Kulübümüzü 2 dönemdir imkanlarımız dahilinde en iyi seviyeye getirmeye çalıştık. Üçüncü dönemimizde daha iyi imkanlarla, daha iyi hizmetleri vermenin gayreti içinde olacağız ve Özel İdare’nin adına yakışır bir şekilde başarılara imza atacağız. Buna yürekten inanıyorum” dedi. Eşgin, tanıtım sırasında takımların antrenörlerine de söz verdi. Dünya şampiyonlukları, Avrupa ve Türkiye dereceleri alan sporcuları ile gurur duyduklarını dile getiren Bisiklet, Kick Boks, Halter, Atıcılık ve Avcılık, Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi, Bedensel Engelliler Halter, Boks, Atletizm, Cimnastik, Taekwondo takımlarının antrenörleri, daha iyi dereceler almak için daha çok çalışacakları sözünü verdi.
Genel Kurul’da daha sonra Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na delege seçimi yapılırken, diğer branşlardaki federasyonlara delege seçimi yapılabilmesi için Yönetim Kuruluna yetki verildi. Yeni Yönetim ve Denetim Kurullarının seçiminin yapıldığı genel kurul, dilek ve temennilerle sona erdi. İl Özel İdaresi Spor Kulübü Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Hüseyin Eşgin, Harun Büyükgülcü, Feyzullah Cengiz Ersöz, Mehmet Tüfekçioğlu, İbrahim Gün. Yedek Üyeler: H.Rahmi Dalmaç, Erdoğan Elmalı, Necdet İlkhan, F.Ahmet Kocabaş, Ender İpek. Denetim Kurulu Üyeleri: Mustafa Özkan, Bahri Yalçınöz, Mehmet Gün. Yedek Üyeler: Hamza Sert, Metin Dedeoğlu, Hüseyin Palazoğlu

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri