Hurtado bekleniyor!

Atiker Konyaspor’un büyük umutlarla transfer ettiği Perulu orta saha oyuncusu Paolo Hurtado sakatlıkları nedeniyle ilk yarıda bekleneni veremedi. Taraftarlar ikinci yarıda oyuncudan büyük beklenti içinde olacak.

Atiker Konyaspor’un  yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı isimlerden Paolo Hurtado takımda yeni transferler arasında en az süre alan isim oldu. Anadolu Kartalı’na geldiğinden bu yana 2 kez sakatlanan Hurtado’nun sakatlığı kafa karıştırırken, bu oyuncunun  son 2  yıl içerisinde 6 kez sakatlanması ‘müzmin sakat’ mı sorusunu akıllara getirdi.

EN AZ SÜRE ALAN İSİM OLDU

Atiker Konyaspor’da sezonun ilk yarısında beklentilerin altında kalan ve en az süre alan yeni transfer Paolo Hurtado’nun ligin ikinci yarısında takımın yeni transferi olması bekleniyor. Sakatlıktan çıkan Perulu futbolcuyu Aykut Kocaman’ın çok beğendiği öğrenilirken Antalya’da yapılacak kampta Hurtado’nun iyi bir kamp dönemi geçirmesi bekleniyor. Konyaspor’a geldiği günden bu yana 2 kez sakatlanan Hurtado bu sezon yeşil-beyazlı forma altında 6 maça çıkarken 219 dakika sahada kaldı. Hurtado çıktığı 6 maçta 1 gol ve 1 asist yaptı.

2 KEZ SAKATLANDI

Atiker Konyaspor’a yaz transfer döneminde Portekiz’in Vitoria Guimaraes takımından transfer olan Paolo Hurtado, Anadolu Kartalı’nda 2 kez sakatlandı. İlk olarak 27 Ağustos 2018 tarihinde sakatlanan Hurtado’nun sakatlığı 15 gün sürmüştü. Peru Milli Takımı’nda sakatlanan Hurtado’nun son sakatlığı 69 gün sürdü. Konyaspor’da 10 maçı kaçıran Hurtado, son olarak 7 Ekim’de ligde oynanan ve 2-2 berabere biten Beşiktaş maçında forma giymişti.

KARİYERİNDEKİ EN UZUN SAKATLIĞI YAŞADI

Son 2 yılda 6 kez sakatlanan  Hurtado’nun ‘müzmin sakat mı’ sorusunu akıllara getirdi. Perulu orta saha oyuncusu  Vitoria Guimaraes formasını terletirken 4 kez sakatlandı. Kariyerindeki en uzun sakatlığı Konyaspor’da yaşayan Hurtado 69 gün takımını yalnız bıraktı.

AHMET SÜTCÜ

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri