Hükümlü Ve Tutuklulara Moral Konseri

Aksaray Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda bulunan hükümlü ve tutukluların ceza infaz süreci boyunca içerisinde bulundukları stresi azaltmak, kültürel ve sosyal faaliyetlerden yararlanmalarını sağlamak ve en önemlisi aile özlemlerini bir nebze olsun...

Aksaray Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda bulunan hükümlü ve tutukluların ceza infaz süreci boyunca içerisinde bulundukları stresi azaltmak, kültürel ve sosyal faaliyetlerden yararlanmalarını sağlamak ve en önemlisi aile özlemlerini bir nebze olsun dindirebilmek amacıyla moral konseri düzenlendi.

Konsere; Ceza İnfaz Kurumu Müdür Vekili Hikmet Yüce, Ceza İnfaz Kurumu 2. Müdürü Mennan Çelikkol, kurum personeli ile hükümlü ve tutuklular katıldı. Konser, Kültür ve Turizm Bakanlığı Türk Halk Müziği saz ve ses sanatçısı Ali Şimşek, ses sanatçısı ve müzisyen Levent Öten, Ali Dokuyucu, Yakup Dokuyucu, Muhammet Dokuyucu ve Murat Şimşek tarafından verildi. Sanatçı Ali Şimşek, etkinliği organize eden kurum idarecileri ve yetkililerine bu fırsatı sağladıkları için teşekkür ederek, Aksaray kültürünün tanıtımına büyük önem verdiklerini, hükümlü ve tutuklulara da bu kültürel değerleri yaşatmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Eliniz mahkûm olabilir, bedeniniz mahkûm olabilir, nefsinize ya da kaybetmeye mahkûm hissedebilirsiniz ama sessizliğe ve yalnızlığa mahkûm olmayasınız diye, ümidinizi kaybetmeyesiniz diye bugün sizlerleyiz.” diyerek duygularını dile getirdi.

Sahne şovu ve başarılı performansıyla izleyicilerden beğeni alan Sanatçı Ali Şimşek, türkülerin yanı sıra bağlama şovuyla da izleyenlerden büyük alkış topladı. Sanatçı Ali Şimşek ve ekibi, seslendirdikleri eserlerle hükümlü ve tutuklulara unutulmaz bir konser verirken, kurum idarecileri, Şimşek’e ve konsere katılan diğer sanatçılara teşekkür etti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri