Hükümete önce sarı, sonra kırmızı kart

Demokrat Parti (DP) İl Gençlik Kolları, DP Genel Başkanı Süleyman Soylu tarafından tüm Türkiyede başlatılan İyi bir gelecek için beyaz yürüyüş kampanyasının Konya ayağının 16 Mart tarihinde DP Genel Başkanı Süleyman Soylunun Konyaya gelmesi ile başlayacağ

Konuyla ilgili değerlendirme yapan DP İl Başkanı Rasık Özdemir, beyaz yürüyüş kampanyasının 4 Nisan 2008’de başladığını ve seçim sabahına kadar devam edeceğini belirtti.

İşsizliğin yüzde 7,5 arttığı, 9 milyon insanın kredi kartı borcundan dolayı takibe alındığı ve devletin tüm imkanlarını yerel seçimler için seferber ettiği bir dönemde yer alındığını ifade eden Özdemir, “Demokrat Parti olarak 29 Mart’tan sonra mevcut hükümete sarı kart göstereceğiz. Yerel seçimlerden çok kısa bir süre sonra genel seçime gidilecek ve bu kez kırmızı kart göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

DP İl Gençlik Kolları Başkanı Aydın Alkış ise DP Genel Başkanı Süleyman Soylu’nun başlattığı beyaz yürüyüş harekatına mahalli seçimler nedeniyle Konya’da iyi bir gelecek için beyaz yürüyüş adı altında devam ettirmenin gururunu yaşadıklarını bildirdi. Ülkenin ekonomik kriz nedeniyle çok zor bir dönemeçten geçtiğine dikkat çeken Aydın Alkış, “Hamdolsun kriz ülkemizi teğet geçti gibi ifadelerle krizi yok edebileceklerini sananlar, bugün acı gerçekle yüzleşmektedirler. Ülkemizin sırtındaki yük her geçen gün artmakta ve bu durum halkı da derinden etkilemektedir. Bu durumu kabullenemeyen Türk gençliği olarak ülkemiz için çaba göstermeye, yönetimde söz sahibi olmaya, hakkımızı araya ve hesap sormaya başladık” diye konuştu.

RASİM ATALAY 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri