Hükümdar 'paşa'ya karşı

Atiker Konyaspor, bugün deplasmanda Kasımpaşa'ya konuk olacak. Halis Özkahya'nın düdük çalacağı mücadele saat 20.00'de başlayacak. Yeşil-beyazlılar rakibini yenerek 3'te 3 yapmak istiyor

Spor Toto Süper Lig'in 27.haftasında Kasımpaşa ile Atiker Konyaspor, bugün Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi hakem Halis Özkahya yönetecek. Halis Özkahya'nın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Hakan Yemişken yapacaklar. Yeşil-beyazlılar, Kasımpaşa'yı yenerek ligde 3'te 3 yapmak istiyor.

ÇIKIŞI SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Lige verilen milli ara öncesi Fenerbahçe'yi 3-2 yenerek kötü gidişata dur diyen ardından Atiker Konyaspor geçtiğimiz hafta Konya Büyükşehir Belediyesi Arena Stadyumu'nda ağırladığı Bursaspor'u 2-0 yenerek ligde 2'de 2 yaptı. Hafta içi Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final karşılaşmasında ise Sivasspor'u 3-2 yenen yeşil-beyazlı temsilcimiz yarı finale yükselme sevinci yaşadı. Atiker Konyaspor bugün deplasmanda konuk olacağı Kasımpaşa'yı yenerek ligdeki çıkışını sürdürmek istiyor.

12.RANDEVU

Kasımpaşa ile Atiker Konyaspor bugün Spor Toto Süper Lig'de bugün 12.kez karşılaşacak Atiker Konyaspor, Kasımpaşa karşısında lig tarihinde oynadığı maçlarda galibiyet sayısında üstün. Konyaspor bugün deplasmanda karşılaşacağı Kasımpaşa ile Spor Toto Süper Lig'de daha önce 11 maça çıktı. Yeşil-beyazlı ekip söz konusu maçlarda 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Sezonun ilk yarısında Konya'da oynanan maçı Atiker Konyaspor 1-0 kazanmıştı.

RANGELOV YOK

Atiker Konyaspor'un bugün deplasmanda konuk olacağı Kasımpaşa karşılaşmasında cezasından dolayı Dimitar Rangelov oynamayacak. Geçtiğimiz hafta Atiker Konyaspor'un Bursaspor'u 2-0 yendiği mücadelede sarı kart görerek cezalı duruma düşen Bulgar futbolcu bugün oynanacak olan Kasımpaşa mücadelesinde sahadaki yerini alamayacak. Dimitar Rangelov, bu sezon Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi olmak üzere 29 maça çıkarken 6 gol ve 1 asist kaydetti. Bulgar futbolcu çıktığı 29 maçta bin 749 dakika sahada kalma başarısı gösterdi.

3.KEZ DÜDÜK ÇALACAK

Kasımpaşa ile Atiker Konyaspor'un bugün oynayacağı karşılaşmada düdük çalacak olan Halis Özkahya yeşil-beyazlıların bu sezon 3.maçını yönetecek. Bu sezon Atiker Konyaspor'un Konya Büyükşehir Belediyesi Arena Stadyumu'nda oynadığı Çaykur Rizespor ve Trabzonspor karşılaşmalarında düdük çalmıştı.

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri