Hukuki mücadele devam ediyor

Genel Merkez binası Fatih Erbakan ve Mehmet Altınöz tarafından tahliye ettirilen Saadet Partisi, yeni bir genel merkez binası yapmak için kampanya başlattı. Kampanyayı YİK Başkanı Asiltürk duyurdu.

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanı Oğuzhan Asiltürk, bugün yaptığı basın açıklamasıyla yeni bir genel merkez binası için kampanya başlatıldığını duyurdu. Asiltürk, Balgat'taki genel merkez binasına ilişkin "Hukuki ve vicdani bakımdan hiçbir hakları olmadığı halde bina bize babamızdan miras kalmıştır diyerek el koymuşlardır. Hukûki mücadele devam ediyor." ifadelerini kulalndı.

Saadet Partisi YİK Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün açıklaması şöyle:

"Hepinizin malumu olduğu üzere Erbakan Hocamızın dokunulmaz dediği Saadet Partisi Genel Merkezi Milli Görüş camiasının malıdır. Erbakan Hocamız Millî Görüş camiasına hizmet yolunda kullanılmak üzere binayı bazı güvendiği kimselere emanet etmiştir. Ancak bu kimseler hukuki ve vicdani bakımdan hiçbir hakları olmadığı halde bina bize babamızdan miras kalmıştır diyerek el koymuşlardır. Hukûki mücadele devam ediyor.
Ancak Saadet Partisi’ne gönül vermiş herkesi bu haksızlık derinden üzmüş ve yaralamıştır.
Ancak bu zulmü yapanlar unutmamalıdır ki Milli Görüş teşkilatları önlerine çıkarılan bu engeli aşacak azim ve kararlılıktadır.
Her zaman olduğu gibi Saadet Partisi’ne gönül veren teşkilat mensuplarımız ve bu haksızlığa karşı büyük bir duyarlılık gösteren aziz milletimizin desteğiyle yeni bir Genel Merkez binası yapmak üzere bir kampanya başlatıyoruz.
İnşaallah top yekün bir dayanışma ile en kısa sürede yeni genel merkezimizi partimize ve ülkemize kazandıracağız.
Kamuoyuna ve aziz milletimize saygılarımızla duyururuz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri