HÜDA PAR’dan KGC’ye ziyaret

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Konya İl Başkanı Mehmet Zülfü Tan, Karatay İlçe Başkanı İhsan Dal, Genel İdare Kurulu Üyesi Çetin Acu ve İl Başkan Yardımcısı Şükrü Yavuzkılıç, Konya Gazeteciler Cemiyeti’ni (KGC) ziyaret etti.

HÜDA PAR heyeti, Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ile bir araya geldi. Ziyarette Gazze’de yaşanan katliama dikkat çeken Hür Dava Partisi Konya İl Başkanı Mehmet Zülfü Tan, “İşgal rejimi Gazze'de vahşice soykırımlar yaparak adeta dünyaya meydan okuyor. İnsanlığa karşı yapılan katliamın faillerinin meclis kararıyla yargılanması ve soykırım suçuna karışanlar için kanun teklifimizi tüm partilerle görüşerek destek istedik. AK Parti Grup Başkanvekili Abdülhamit Gül, CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, MHP Grup Başkanvekili Filiz Kılıç, DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli, İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez, Saadet Partisi Grup Başkanvekili Selçuk Özdağ, Deva Partisi Sözcüsü Sayın İdris Şahin, Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin ile görüşüp destek talebinde bulunduk. Hür Dava Partisi istisnasız olarak diğer tüm partilerin meclisteki temsilcilerinden de destek talebinde bulunacağız” dedi.

Tüm Konya medyasının tek çatı altında birleştiği Konya Gazeteciler Cemiyeti’nin zulmün her türlüsüne karşı olduğunu ve özgürlükten yana tavır aldığını dile getiren Başkan Sefa Özdemir de, “Zulmün olmadığı, kanın dökülmediği, canların yanmadığı, insanlık suçlarının işlenmediği bir dünya hepimizin ortak hayalidir. Biz de mesleki bir sivil toplum örgütü olarak üzerimize düşeni yapıyoruz” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri