Hububat Ve Baklagil Desteği Müracaatları Başladı

Gıda,Tarım ve Hayvancılık Osmaniye İl Müdür İbrahim Sağlam, 2014 yılı ürünleri için ödenmesi planlanan hububat ve baklagiller fark ödemesi desteği müracaatlarının başladığını bildirdi.İl Müdürü İbrahim Sağlam, yaptığı yazılı...

Gıda,Tarım ve Hayvancılık Osmaniye İl Müdür İbrahim Sağlam, 2014 yılı ürünleri için ödenmesi planlanan hububat ve baklagiller fark ödemesi desteği müracaatlarının başladığını bildirdi.

İl Müdürü İbrahim Sağlam, yaptığı yazılı açıklamada, "Türkiye Tarım Havzaları Üretim ve Destekleme Modeli'ne göre 2014 yılı ürünü hububat ve baklagiller fark ödemesi desteği 'buğday, arpa, çavdar, tritikale, yulaf, çeltik, kuru fasulye, nohut ve mercimek' ürünleri için havza bazında ödenecektir. 2014 yılı üretim sezonu için Çiftçi kayıt sistemine kayıtlı üretim gerçekleştiren ve hububat ve baklagil fark ödemesi desteğine müracaat eden çiftçilerimize dönemler halinde destekleme ödemeleri yapılacaktır. Dönemler halinde ödenecek olan bu desteklemelerden faydalanmak isteyen üreticilerimizin il ve ilçe gıda tarım ve hayvancılık müdürlüklerimize başvurmaları gerekmektedir." dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri