Hotamış yöresi muhtarları projeleri konuştu

Hotamış Yöresi Türkmen Ocağı Derneği yönetimi ve üyeleri Muhtarlar Gününde bir araya geldi. Hotamış Yöresi Türkmen Ocağı'nde gerçekleşen buluşmada sosyal ve kültürel projeler ele alındı

Hotamış Yöresi Türkmen Ocağı Derneği yönetimi ve üyeleri Muhtarlar Gününde bir araya geldi. Etkinliğe Hotamış Yöresi Türkmen Ocağı Derneği Başkanı Yahya Özüdoğru, Konya Acil İşler Daire Başkanı Dr. Ahmet Ergin, Konya Tarım ve Ormancılık İl Müdürü Ali Ergin,  Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ramazan Acar, ve Konya Büyükşehir Belediyesi İl Meclis Üyesi Mustafa Kurum ve Hotamış Muhtarı Ramazan Kocabaş'ın yanı sıra Türkmen havalisinden muhtarlar katıldı. 

Hotamış Yöresi Türkmen Ocağı Derneği Başkanı Yahya Özüdoğru, "Hotamış havalisinde  ihtiyaç sahibi ailelere  yardımların artırılması ve genişletilmesine karar verildi. Ayracı Yeni projeler üzerinde çalışıldığı ve Bölgemizin kültürel yapısının korunması ve genç nesillere aktarılacak Projeler üretilmesi konusu ele alındı.Hemşerilerimizin derneğimizi sahiplenmesi ve üye sayısının artırılarak yeni ofisimizde hergün hizmet verildiği ve ziyaret edilmesi konusu konuşuldu" dedi.

MURAT GÜNTEKİN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri