Hoş geldin Sanayi

Kulusporu 4-1 mağlup eden Sanayispor, Süper Grupa yükselen üçüncü takım oldu. Rakibi karşısında rahat bir maç çıkaran Sanayispor,İbrahim, Hakan, Davut ve Ahmetin attığı gollerle sonuca gitti.
1.Amatör Küme Süper Grup’a terfi maçında Kuluspor’u 4-1 mağlup eden Sanayispor, Çumra ve Sarayönü Belediyespor’un ardından Süper Grup’a yükselen 3.takım oldu.  Grubu Çumra’nın ardından bitirerek Kuluspor’ la Play-Off maçına çıkan Sanayispor, hakem Volkan Çetinkaya’nın kötü yönetimine rağmen sürprize izin vermedi ve baştan sona üstün oynadığı karşılaşmadan 4-1 gibi net bir skorla ayrılmayı başardı. Karşılaşma sonrası Sanayisporlu oyuncularda doyası sevinç Kulusporlu oyuncularda ise hakeme tepki vardı. Mücadeleyi Ak Parti Konya Milletvekili Özkan Öksüz ve ASKF Başkanı ve TFF yönetim Kurulu üyesi Mehmet Baykan, Konyaspor eski başkanlarından Ahmet Şan ile yeşil-beyazlı ekibin eski ve yeni yöneticileri de izledi. Mücadeleye Sanayispor baskılı ve istekli başladı. Henüz 5.dakikada gelişen Sanayispor atağında Davut, gole çok yaklaştı. Bu dakikada Harun’un pasında hareketlenen Davut, topu dışarı attı. Sanayispor 10.dakikada İbrahim ile öne geçti. Kuluspor orta alanını çabuk geçen Ahmet Şimşek pasını İbrahim’e aktardı. İbrahim’in güzel vuruşu ağlarla buluştu. 1-0 Bu golden sonra Sanayispor sağlı sollu ataklarla Kuluspor kalesine yüklenirken, Kuluspor kalecisi Erhan kalesinde devleşti. Rakibi karşısında bir sürpriz yaşamak istemeyen Sanayispor, 25.dakikada Hakan Önal ile 2-0 öne geçti. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında da baskılı oyununu sürdüren Sanayispor, 58.dakikada Davut ile 3-0 öne geçti. 83.dakikada Kuluspor’dan Fatih, durumu 3-1’e getirdi. 86.dakikada Ahmet, maçın skorunu belirledi ve karşılaşmayı 4-1 kazanan Sanayispor süper gruba yükselen üçüncü takım oldu. 

 

SAHA: Selçuklu Belediye

HAKEMLER: Volkan Çetinkaya, Ahmet Acar, Uğur Doğan

SANAYİSPOR: Mustafa, Ahmet, Nurullah, İbrahim, Erdal, Ahmet Şimşek(Yalçın), Muzaffer, Harun(Hakan Cavlak),Hakan Önal(Taner), Davut, Abdullah

KULUSPOR: Erhan, Hasan, İsmail, Erhan Kara, Yunus, Fatih, Orhan, Ferhat(Sabri)

Celal, Muhammet, Yasin(Alper)

GOLLER: Dk 10 İbrahim, Dk 25 Hakan, Dk 58 Davut, Dk 86 Ahmet(SAnayispor)

Dk 83 Fatih(Kuluspor)

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri