Hopa’da Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri Düzenledi

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası, Ekonomi Bakanlığı ve DKİB ile birlikte 'Dış Ticaret Bilgilendirme' semineri düzenledi.Peronti Otel'de düzenlenen etkinliğe Hopa TSO üyesi işadamları, Artvin İşadamları Derneği Başkanı Seçim Altunkaya ve HOPAPORT...

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası, Ekonomi Bakanlığı ve DKİB ile birlikte 'Dış Ticaret Bilgilendirme' semineri düzenledi.

Peronti Otel'de düzenlenen etkinliğe Hopa TSO üyesi işadamları, Artvin İşadamları Derneği Başkanı Seçim Altunkaya ve HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer’de katıldı. Seminere Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ahmet Şevket Yurt, Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü İhracatı Geliştirme uzmanları Gözde İnaneri, Onur Tek yıldız ve Ayşe Oya Benli Özbaş konuşmacı olarak katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Hopa TSO Başkanı Osman Akyürek, Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin 2013 Eylül ayı verilerini Hopa’da açıkladığını ifade ederek, "İlimizde ihracat yapan ve ilk 5 sırlamasının 4’ü Hopa’dan çıktı ve odamız üyeleridir. Bu bizi çok mutlu etmiştir. İlimizde İhracat yapanların yüzde 85’i ilçemizde faaliyet göstermektedir. Toplantının burada kaynağında yapılma nedeni de budur. Ancak ilçemizden Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu'nda bir üyemiz bulunmamaktadır." dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri