Hom Story düzenlenen lansman ile tanıtıldı 

Tepekent Mimarlık tarafından Ankara Caddesi üzerinde yapımına başlanan ve modern bedesten konsepti taşıyan mağazalar düzenlenen lansman ile tanıtıldı  

Konya’da bir ilke imza atacak olan Hom Story, ev ile alakalı tüm ihtiyaçları tek bir merkezde toplarken aynı zamanda birçok markanın da bir araya geleceği çarşı olacak. Dedeman Otel’de düzenlenen lansmanda açılış konuşması yapan ve Tepekent Mimarlık olarak yaptıkları bu proje ile Konya’ya yepyeni bir konsept kazandırdıklarını vurgulayan Tepekent Mimarlık Yönetim Kurulu Üyesi Burak Dağlı, “Eski dönemde çarşılar, sokak ve cadde satış mağazaları olarak şekillenirdi. Bun karşın biz, Tepekent Mimarlık olarak mağazaları daha düzenli hale getirecek AVM imkanları oluşturuyoruz. Cadde mağazalarını AVM konsepti ile süsleyerek yeni bir çarşı konseptini Hom Story ile vatandaşımıza sunuyoruz. Bu projenin hayata geçmesi biz yatırımcılar ve yapımcılar için bir gayrimenkul projesi olsa da bu proje aslında yaşam merkezi ve gelir kapısı halini alacak. Hom Story içinde bulunacak 90 adet mobilya ve ev dekorasyonu mağazasının yanı sıra yeme ve içme alanları da alışverişi daha keyifli hale getirecek. Ankara Caddesi üzerinde kurulan ve şehrin tam merkezinde yer alan Hom Story, açık çarşı cadde mağazaları konsepti ile yatırımcısına katkı sağlarken şehrin büyük bir ihtiyacını da gidererek şehir estetiğine büyük katkı sağlayacaktır” ifadelerini kullandı. 

Burak Dağlı

ÖNCELİĞİ KONYALI ESNAFA VERECEĞİZ 
Konya esnafını bir araya getirecek olan Hom Story ile tüm ev ihtiyaçlarının tek bir merkezde hizmete sunulacağını kaydeden Konya Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Günbaş ise şunları belirtti: “Bu proje şimdiden bizi heyecanlandırıyor. Hasan Bey bu kararı aldığında bizler çok sevindik ve bu merkezi bir mobilya mağazası yapalım dedik. Bununla birlikte Hom Story ile alakalı mobilyacı esnafımızın öncelikli iş yeri sahibi olarak kendi mağazalarını alabileceği bir yer olması için taleplerimizi ilettik. Bu projede önceliğin Konya esnafına verilmesi de önemli. Son olarak bu proje ile Konya’daki esnafları bir araya getiren Hasan Dağlı beye teşekkürlerimi iletiyorum. ”

Mehmet Günbaş

Düzenlenen lansman programı yemeğin ardından Hom Story projesi tanıtım filmi izlenerek sona erdi. 


EYYÜB KARAKUZU

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri