Holmen'e kanca

Torku Konyaspor yönetimi transferde hareket geçti. Yeşil-beyazlılar, Fenerbahçe’nin orta sahası Holmen’e kanca attı. İlk görüşmeyi futbolcuyla yapan yönetim, Fenerbahçe’nin kararını bekliyor

Bugüne kadar 3’ü yabancı 6 transfere imza atan Torku Konyaspor’da, uzun süren sessizliğin ardından sürpriz bir hamle geldi. Yeşil-beyazlılar geçtiğimiz sezonu Bursaspor’da kiralık geçiren Fenerbahçe’nin İsveç’li orta sahası Holmen’e kancayı taktı. Teknik direktör Aykut Kocaman’dan da olur raporu alan yeşil-beyazlı transfer komitesi ilk görüşmeyi Holmen ile yaptı. Holmen’in Konyaspor’da oynamaya ılımlı yaklaştığı öğrenildi. Şu an takımı Fenerbahçe ile hazırlık kampında bulunan Holmen ile ilgili son kararı, teknik direktör Vitor Pereira’nın vereceği öğrenildi. 

HOLMEN GİRİŞİMİ

Fenerbahçe'nin Bursaspor’a kiralanan Samuel Tobias Holmén’in kulübü ile 30 Haziran 2016’ya kadar sözleşmesi bulunuyor. Holmen geride bıraktığımız sezon Bursaspor formasıyla, 8’i Ziraat Türkiye Kupası’nda olmak üzere toplam 35 maça çıktı. Spor Toto Süper Lig’de 27 maçta forma giyen Samuel Holmen, bin 79 dakika sahada  kalırken, 4 kez gol sevinci yaşadı. İsveçli orta saha, 8 maçta görev yaptığı Türkiye Kupası’nda ise rakip fileleri 1 kez havalandırabildi.

FORVET ARAYIŞI SÜRÜYOR

Bir yandan Holmen için temaslara başlayan yeşil-beyazlılar diğer yandan ise alınması düşünülen oyuncularla ilgileniyor. Özellikle taraftarın çok istediği Torje konusunda dün de bir gelişme yaşanmazken, Rumen futbolcunun yeniden Konyaspor formasını giymek için can attığı kaydedildi. Transferdeki son gelişmeleri aldığımız Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, “Yabancı forvet konusunda son aşamaya geldik. İsmini açıklamadığımız bir oyuncuyla görüşüyoruz. Ayrıca Torje transferinin de bayrama kadar şekillenmesini bekliyoruz” dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri