Holmen resmen Başakşehir'de

Son olarak Atiker Konyaspor'da oynayan, orta saha oyuncusu İsveçli Samuel Holmen Spor Toto Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'den kiralık olarak Atiker Konyaspor'a transfer olan ve Atiker Konyaspor'un Ali Çamdalı ile birlikte orta sahada ki dinamolarından biri olan Samuel Holmen, Spor Toto Süper Lig takımlarından Medipol Başakşehir ile anlaştı. Fenerbahçe ile bu sezon sözleşmesi biten Samuel Holmen, Atiker Konyaspor ile anlaşamadı. Formasını giydiği eski takımı olan Medipol Başakşehir ile görüşme halinde olan Samuel Holmen, eski kulübü ile anlaşarak 2+1 sözleşme imzaladı.

5 GOL 2 ASİST YAPTI

Geçtiğimiz sezon iyi bir grafik çizen ve UEFA Avrupa Ligi'ne katılım hakkı elde eden Atiker Konyaspor'un orta sahada ki dinamolarından biri olan Samuel Holmen, önümüzde ki sezon Spor Toto Süper Lig takımlarından olan Başakşehir FK forması giyecek. Samuel Holmen, geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'den kiralık olarak Atiker Konyaspor'a transfer oldu. Atiker Konyaspor forması altında 38 maça çıkan Samuel Holmen, 5 gol 2 asist yapmayı başardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri