Holmen: İyi bir çıkış yakaladık

Holmen: Bu ekibin bir parçası olduğum için kendimle gurur duyuyorum. Takım olarak ligde ikinci yarının başlamasıyla birlikte iyi bir çıkış yakaladık ve her maç bu başarıyı iyi sonuçlarla pekiştirdik

HOLMEN ÇOK MUTLU    

Gaziantepspor karşısında temsilcimize galibiyeti getiren goolü kaydeden İsveçli oyuncu Samuel Tobias Holmen, yakaladıkları çıkışlarını inançla birleştirerek ve saha içerisinde mücadele ederek sürdürdüklerini belirtirken, takımımızın bir parçası olduğu için kendisiyle gurur duyduğunu ifade etti.

ZEMİN İŞİMİZİ ZORLAŞTIRDI

Takım olarak ligde ikinci yarının başlamasıyla birlikte iyi bir çıkış yakaladıklarını ve her maç bu başarıyı aldıkları sonuçlarla pekiştirdiklerini söyleyen oyuncumuz Holmen, "Gaziantepspor maçı zor olacaktı. Hava sıcaklığı ve saha zemininin biraz kötü olması işimizi zorlaştırdı. Ama oyunun hemen başında golü bulmamız işimizi kolaylaştırdı. Farkı arttıracak pozisyonlarımızda vardı. Direkten dönen toplarımız oldu. Sadece oyunun sonlarına doğru rakibimiz gol için baskı kurmuş gibi göründü. Ama kalemizde sadece bir pozisyon verdik. Açıkçası maçın geneline bakıldığında galibiyeti hak ettiğimizi söyleyebilirim. Bir engeli daha kayıpsız geçtik ve puanımızı 46 yaparak üçüncü sıradaki yerimizi koruduk. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum" dedi.

İYİ OYUNUN KARŞILIĞINI ALIYORUZ

Sezon başlarken kimsenin şimdi bulundukları yeri ve topladıkları puanı tahmin edememesinin normal olduğunu da sözlerine ekleyen Samuel Tobias Holmen, "İkinci yarının başlaması ile birlikte takım olarak iyi bir çıkış yakaladık. Bunu devam ettiriyoruz. Kazandığımız her maç bize moral ve özgüven olarak geri dönüyor. Gerçek anlamda bir takımız. Birbirimizi çok iyi anlıyor ve şartlar ne olursa olsun saha içerisinde en iyisini yapma adına son ana kadar mücadeleyi bırakmıyoruz. Bunun karşılığını da alıyoruz. Bu takımın bir parçası olduğum için kendimle gurur duyuyorum. Umarım sezon sonunda ligi bulunduğumuz yerde tamamlarız ve Avrupa kupalarına gitme hedefimize ulaşırız" şeklinde görüş belirtti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri