Hollandalı Türk İşadamları Afrika'dan Gönül Köprüsü Kurarak Döndüler

'Bu Bayram da Evde Yokuz' sloganıyla Afrika'da mağdurların yanında olan Amsterdam Genç İşadamları Derneği (AGİAD) üyeleri Tanzanya'dan umutla döndü.AGİAD'ın sosyal sorumluluk projesi kapsamında Hollanda'daki Time to Help derneğinin topladığı...

'Bu Bayram da Evde Yokuz' sloganıyla Afrika'da mağdurların yanında olan Amsterdam Genç İşadamları Derneği (AGİAD) üyeleri Tanzanya'dan umutla döndü.

AGİAD'ın sosyal sorumluluk projesi kapsamında Hollanda'daki Time to Help derneğinin topladığı kurban yardımlarını dağıtmak üzere Afrika ülkesi Tanzanya giden gönüllüler, bir kurban bağışının birçok gönül köprüsünün kurulduğunu söyledi.

Hollanda'da yaşayan insanların kurbanlarını vekalet yolu ile ilk defa üye işadamları ile gittiklerini söyleyen AGİAD Başkanı Şakir Yaşar, Tanzanya'daki ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar kurban etlerini teslim ettiklerini söyledi. Yaşar, "Hollanda'da vatandaşlarımızın bize emanet ettikleri kurbanları Tanzanya'da bizatihi kesiminde bulunarak ihtiyaç sahiplerine bire bir ulaştırdık." dedi.

İşadamı Ali Ekrem Kaynak ise "lt yapıyı özellikle Afrika'da Tanzanya'da Kimse Yok Mu derneğinin mükemmel bir şekilde hazırladığına şahit olduk." ifadelerini kullandı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri