Hollanda kampında 4 maç oynanacak

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, takımın yeni sezon hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla başlayacağını belirterek, Hollanda kampı sırasında 3’ü Hollanda 1. Ligi Eredivise, 1’i de 2. Lig’den olmak üzere 4 özel karşılaşmanın oynanacağını açı

Yaklaşık 1,5 aylık bir ara sonrasında heyecanın 5 Temmuz Cumartesi günü (yarın) yapılacak antrenmanla başlayacağını ifade eden Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, “Öncelikle tüm takımlara ve oyunculara kazasız belasız, sakatlıksız ve futbolun güzelliklerinin yaşanacağı bir sezon diliyorum. Torku Konyaspor olarak bu sezon bizim adımıza farklı bir heyecan olacak. Yeni stadyumumuzda, iskeleti korunmuş ve yaptığımız takviyelerle oluşturduğumuz takımımızın başarılı olacağına inanıyoruz. Bunun için sezon başı hazırlık kampları çok önemli. Torku Konyasporumuz yarın (5 Temmuz) sezonun ilk çalışmasını yapacak. Konya’da 5 gün sürecek ilk etap hazırlıklarımız sırasında oyuncularımız aynı zamanda sağlık kontrollerinden geçecek. İkinci etap kampımız ise 10 Temmuz’da Isparta Davraz’da başlayacak. Konya ve Isparta Davraz kamplarımız oyuncularımızın birbirlerini tanımaları ve uyum sorununu aşmaları konusunda oldukça faydalı olacak” dedi.

HOLLANDA KAMPINDA 4 MAÇ OYNANACAK
Basın Sözcüsü Baydar, üçüncü etap hazırlıklarını Hollanda’da yapacak takımın burada 4 hazırlık maçı oynayacağını ifade ederek, “14 gün sürecek çalışmalar sırasında 3’ü Hollanda 1.Lig Eredivise’den, 1’i Hollanda 2. Ligi’nden ekiplerle olmak üzere 4 hazırlık maçı oynayacağız. İlk maçımız 23 Temmuz Çarşamba günü TVO Beckum Sahası’nda saat 19.00’da FC Twente ile olacak. Takımımız daha sonra sırasıyla 26 Temmuz Cumartesi günü saat 14.30’da Terrein Laakkwartier Den Haag Sahası’nda Ado Den Haag, 29 Temmuz Salı günü saat 19.00’da Tubbergen TVC Sahası’nda Heracles Almelo, 2 Ağustos Cumartesi günü saat 17.00’de Sportpark Bezelhorst Sahası’nda Hollanda 2. Ligi’nden De Graafschap ile karşılaşacak. Programımızda daha sonra bir değişiklik olmadığı takdirde 3 Ağustos Pazar günü Hollanda 1. Ligi Eredivise’den Utrecht ile son hazırlık maçımızı yapacağız. Bakıldığında 5 Temmuz’da başlayıp 4 Ağustos’ta sona erecek yaklaşık 1 aylık 3 etaptan oluşan kamp dönemimiz yoğun bir çalışma ve hazırlık maçı temposunda geçecek. Her şey Torku Konyasporumuzun başarılı bir sezon geçirmesi adına. İnşallah takımımız beklentileri karşılayacak. Buna inanıyoruz” diye konuştu.

-KALECİ VE FORVET TRANSFERİ-
Transfer çalışmalarının devam ettiğini de dile getiren Ahmet Baydar, kaleci ve forvet konusunda görüşmelerin sürdüğünü bildirdi. Baydar, “Bizim amacımız transferleri kamp dönemine kadar bitirip tam kadro çalışmaktı. Bunu yüzde 70-80 oranında başardık. Bilindiği gibi kaleci ve forvet konusunda görüşmelerimiz devam ediyor. Temasta olduğumuz oyuncular var. Kendilerinden olumsuz bir cevap gelmesi halinde belirlediğimiz diğer oyuncular var. Tek düşüncemiz Konya’daki hazırlıklara olmasa bile Isparta Davraz kampına bu transferlerimizi yetiştirmek ve takımla birlikte çalışmalarını sağlamak” şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri