Hollanda, İzlanda Maçı İçin Amsterdam'dan Reykavik'e Hareket Etti

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri için Hollanda Milli Takımı 3. maçını İzlanda ile oynamak için Reykavik'e hareket etti. Cuma günü Amsterdam Arena'da Kazakistan ile oynadığı maçı 62. dakikaya kadar 1-0 geride götürmesine rağmen 3-1 kazanan...

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri için Hollanda Milli Takımı 3. maçını İzlanda ile oynamak için Reykavik'e hareket etti.

Cuma günü Amsterdam Arena'da Kazakistan ile oynadığı maçı 62. dakikaya kadar 1-0 geride götürmesine rağmen 3-1 kazanan Hollanda Milli Takımı, A Grubu'nda üçüncü maçını yarın İzlanda ile oynayacak.

Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink ve 23 futbolcu Amsterdam Schipholhol havalimanından İzlanda'nın Başkenti Reykavik'e hareket etti. A Grubu'ndaki üçüncü maçında İzlanda ile deplasmanda karşılaşacak olan Hollanda Milli Takımı bu akşam maçın oynanacağı Reykavik'teki Laugardalsvöllur stadyumunda bir antrenman yapacak.

Hollanda Milli Takımı'nda, Jasper Cillessen, Bruno Martins Indi, Gregory van der Wiel ,Ricardo van Rhijn, Stefan de Vrij,Ruben Schaken, Daley Blind, Marco van Ginkel, Nigel de Jong, Jonathan de Guzman Nederlands, Ibrahim Afellay, Ricky van Wolfswinkel, Arjen Robben, Jean-Paul Boëtius, Jeremain Lens,Tonny Vilhena,Wesley Sneijder, Mike van der Hoorn bulunuyor.

Maçın oynanacağı Reykavik Laugardalsvöllur Stadyumu'nda 10 bin kişilik maç biletlerinin yarım saat içinde satıldığı açıklandı. Hollandalı taraftarlardan oluşan 500 kişi de maçı izlemek için İzlanda'nın Reykavik şehrine hareket ettiler. Hollanda 13 Ekim Pazartesi günü TSİ 21.45'te İzlanda ile karşılaşacak.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri