Hoca krizi sürüyor

Şekersporda teknik direktör krizi devam ediyor. Yönetim kurulu konu ile ilgili sessizliğini korurken, takımla sözleşmesi devam eden İsmail Kartal ise görevinin başında olduğu söylemini yeniledi
TFF 2. Lig’e mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Şekerspor’da, günlerdir problem olan teknik direktör konusunda dün de bir gelişme yaşanmadı. Yeşil-beyazlı yöneticiler bu konudaki sessizliğini dünde korurken, teknik patron İsmail Kartal ise önceki gün yaptığı açıklamayı yineledi ve “Ufak pürüzler dışında sıkıntı yok. Gelecek sezonda takımın başında olacağım” şeklinde konuşarak kafaları karıştırdı. Yöneticilerin, İsmail Kartal’ın sağlık problemi olması nedeniyle yeni sezonda birlikte çalışmaya sıcak bakmadıkları iddia edildi.
Konu ile ilgili yeşil beyazlı kulüpten herhangi bir açıklama yapılmazken, Teknik Direktör İsmail Kartal’ın yeni sezon için çalışmalarını yaptığını söyledi. Tecrübeli teknik adam Konya Şekerspor’da göreve devam edeceğini belirterek, “Halen kulübümün sözleşmeli teknik adamıyım ve görevimin başındayım, görüşmelerimiz sürüyor. Ufak pürüzler var bu pürüzler de çözüme kavuşacaktır. Benim Konya Şekerspor ile ilgi bir problemim yok. Ancak yönetimim benimle yola devam etmek istemezse o zaman kulübümden ayrılırım” dedi.
Yeni sezon için çalışmaların sürdüğünü ifade eden Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, “Geçtiğimiz sezon çok kısa bir sürede takım kurmuştuk. Kadromuzun çoğu kiralık futbolculardan oluşuyordu. Bu sezon öncesi ise uzun bir zamanımız olacak. Hedefimiz olan Bank Asya 1. Lig için güçlü bir kadro oluşturmak istiyoruz. Bunun için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.
Şekerspor’da, güvenilir kaynaklardan alınan bilgilere göre teknik direktör konusunun hafta sonunda netleşeceği belirtildi. Şu anda İstanbul’da bulunan Teknik Direktör İsmail Kartal’ın hafta sonu Konya’ya geleceği ve yeşil-beyazlı yöneticiler ile masaya oturacağı öğrenildi. Bu görüşmede yönetimin İsmail Kartal’a bazı şartlar sunacağı, Kartal’ın bu istekleri kabul etmesi halinde yeni sezonda da İsmail Kartal ile yola devam edileceği bildirildi.
Şekerspor’da, teknik direktör konusunun netleşmesinin ardından ise iç transfer çalışmalarına ağırlık verilecek. Mevcut kadroyu korumak isteyen yöneticilerin, dış transferde nokta atışlar yaparak, direkt Bank Asya 1. Ligi’ne oynayacak bir kadro kurulacağı kaydedildi. Ayrıca transfer çalışmalarının yanı sıra hoca konusundaki belirsizliğin sona ermesiyle birlikte, yeni sezon hazırlıklarına da start verilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri