Hoca değişikliği işe yaramadı

Karatay Termal 1922 Konyaspor’da Salih Eken’in yerine takımın başına gelen Erol Mıngır da takımın kötü gidişatına engel olmadı. Sezonun 2. yarısına birçok transfer yaparak giren yeşil-beyazlı ekip küme düşme hattından kurtulamadı

Erol Mıngır yönetiminde ilk 5 maçta büyük çıkış yakalayan yeşil-beyazlılarda daha sonra düşüş başladı. Temsilcimiz son 5 maçında ise galibiyet elde edemedi

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup 2020-2021 Sezonu 23. haftasında sahasında Kırşehir Belediyespor’a yenilen Karatay Termal 1922 Konyaspor, son dönemde alınan kötü sonuçlara dur diyemedi.

Salih Eken yönetiminde başladığı sezonda 5 haftada alınan 3 puan sonucu hoca değişimine giden ve takımın başına Erol Mıngır’ı getiren Karatay Termal 1922 Konyaspor, kan değişikliğiyle birlikte büyük çıkış yakaladı. Üst üste başarılı sonuçlar alan yeşil-beyazlılar 5 hafta yenilgi yüzü görmedi. Yeşil-beyazlılar, bu süreçte 11 puan topladı.

DÜŞÜŞ BAŞLADI

Karatay Termal 1922 Konyaspor’da 10. haftadan sonra düşüş başladı. Yeşil-beyazlılar bu süreçte oynadığı 13 maçta 8 yenilgi, 3 beraberlik alırken sadece 2 maçı kazanabildi.

SPOR SERVİSİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri